Twitch lanceert ad-free subs

Twitch Prime

Twitch heeft tijdens PAX East Twitch Town Hall afgelopen week aangekondigd dat er Ad-Free subs zouden komen. Dit betekent dat alle partners/streamers van Twitch op hun kanaal nu de reclame voor of tijdens de stream kunnen uitzetten.

Natuurlijk zal niet iedere streamer dit gaan doen, omdat sommigen sponsors hebben vanuit de games die zij streamen, dus reclame is voor hun extra inkomen. Maar wat deze nieuwe functie op de app/site doet is dat als jij jouw favoriete streamer support door je te abonneren op zijn kanaal, je zonder reclames of onderbrekingen gewoon kunt blijven kijken. Als je geen Turbo hebt, zul je wel nog steeds de reclame-banners zien naast de streams op de site.


Twitch Ad-Free viewing

Je kunt voordat je je op een kanaal abonneert al zien of deze streamer gebruik maakt van de functie, dus let natuurlijk wel goed op voor dat je een abonnement afsluit bij diegene.

Ben jij een streamer/partner? Let dan goed op! Je kunt de Twitch Ad-Free Viewing aan- of uitzetten via je Partner Settings Tab of je Broadcaster Dashboard. Als je vragen hebt over de feature kun je een E-Mailtje sturen naar partnerhelp@twitch.tv  en je vraag stellen via de mail.

Ben jij nu totaal niet bekend met wat Twitch is? Download eens de app of bekijk de site! Twitch is een app/website waarop streamers hun favoriete game live naar jouw beeldscherm brengen. Vaak is er op Twitch ook een talkshow of dergelijke, dus ben jij een hardcore gamer of vind je het leuk anderen te zien gamen? Dan zou ik als ik jou was zeker even een kijkje nemen!

Wat vind jij van deze nieuwe Twitch functie? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek