Twitch Plays Dark Souls

Twitch Subscriber stream only

De Twitch Plays series zijn ondertussen bij de meeste mensen wel bekend, maar dit is misschien wel de grootste uitdaging ooit voor een Twitch Plays sessie! Er zijn namelijk meer dan 1000 spelers die tegelijk één character op het scherm proberen te besturen, gaat het ze lukken om Dark Souls uit te spelen?

Urenlang vastzitten in een plas water omdat het maar niet lukt om een ladder op te klimmen? Dat is een van de problemen waar Twitch Plays Dark Souls op dit moment mee zit te worstelen. Verveel je je dus een beetje aan het einde van je vakantie? Dan kan je hier misschien wel je lol op, als je het leuk vind om een man een uur lang te zien slaan met een zwaard tegen de muur. Ondertussen is deze stream en dus ook speelsessie al meer dan 5 dagen bezig, en dit is het resultaat tot nu toe:

  • Character Creation scherm gepasseerd (dit is veel moeilijker dan het lijkt);
  • Ze zijn een tweede keer door het Character Creation screen gekomen;
  • Eerste bon fire berijkt;
  • Eerste Boss: Asylum Demon bereikt, en hebben hem één keer geraakt.

chatbox1

Je denkt misschien dat dit heel saai is om te volgen, dit klopt ook wel maar eigenlijk is het ook de chat die het plezierend maakt om het te blijven volgen, door de stommiteiten van de kijkers duiken er allerlei memes op die een gebeurtenis in de stream grappig in beeld zetten, denk bijvoorbeeld aan de Helix Fossil in Pokemon!

(klik op de afbeelding voor de gif)

chatboxin game

 

Voor het geval je nog niet bekend was met Twitch Plays: Dit verschijnsel dook op in februari 2014 waar het allemaal begon met Pokemon Red, door een commando in de chatbox te typen in Twitch, ging het poppetje op het scherm bewegen. Het duurde 16 dagen, 9 uur, 55 minuten en 4 seconden om Pokemon Red uit te spelen, en dat terwijl er duizenden mensen tegelijk een commando opgeven in de chatbox!

 

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek