Two Worlds 3 en nieuwe content voor Two Worlds 2

Two Worlds 2 DLC

Two Worlds 3 of Two Worlds III komt er nu echt aan. Goed nieuws dus voor de RPG fans en met name de fans van deze franchise. TopWare Interactive liet afgelopen week weten dat ze in een vroeg stadium zitten van de productie van de nieuwe RPG, maar dat is nog niet eens alles.

De eerste twee games in de serie hebben zo’n 10 miljoen exemplaren verkocht en daarom zal de aankondiging van een nieuw deel misschien geen verassing zijn, maar toch is die erg laat. Two Worlds 2 verscheen namelijk rond het einde van 2010. Aangezien TopWare heeft laten weten dat de nieuwe game nog heel erg pril is hoeven we voor de eerst volgende paar jaar nog geen vervolg te verwachten.

TopWare denkt dat het ongeveer 36 maanden duurt voordat de game het daglicht gaat zien. Rekening houdend met eventuele uitstellen en dergelijke is het wel veilig om te zeggen dat we de eerste 3 jaar geen Two Worlds 3 krijgen, maar wel nieuwe DLC en een nieuwe engine voor Two Worlds 2!

De DLC Call of the Tenebrae staat gepland voor release later dit jaar!

“Focuses on the Hero’s return to Antaloor, where he witnesses the shocking murder of DarPha. The killers are a never-before-seen tribe of hideous, rat-like creatures known only as ‘The Chosen.’ who control a mysterious, powerful new magic. Their genocidal plot threatens every living creature in Antaloor, and it’s up to the Hero to find a way to stop them.”

-TopWare over de uitbreiding.

Daarnaast komt er ook een nieuwe engine uit voor Two Worlds 2 welke ook de basis zal zijn voor Two Worlds 3. De nieuwe engine zal een hoop nieuwe features naar de game brengen waaronder multiplayer co-op, betere details van characters en landschappen, een hoop in-game achievements en nog een hele boel andere upgrades en verbeteringen. De nieuwe engine zal ook beschikbaar worden opm Linux en OS X.

Meer informatie is hier te vinden http://www.callofthetenebrae.com/en/.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek