Ubisoft komt met 2 nieuwe collectibles uit de Tom Clancy serie.

ubicollectibles

Ubisoft heeft vandaag bekend gemaakt dat fans van de Tom Clancy serie vanaf maart in het bezit kunnen zijn van 2 nieuwe beeldjes uit Tom Clancy’s The Division en Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands.

Tom Clancy’s The Division: “SHD Agent

Dit zeer gedetailleerd beeldje toont de SHD Agent die door een instortende New York City loopt. De seeker mijn, horloge en communicator zijn verlicht en kan via een knop verborgen in de besneeuwde basis aan en uit gezet worden. Dit beeldje zal 24cm hoog worden. De SHD agent is nu beschikbaar voor pre-order aan een prijs van €69,95 en zal vanaf 2 maart 2017 verkrijgbaar zijn.

Tom Clancy’s The Division speelt zich af weken nadat een verwoestende pandemie door New York raast. Een voor een vallen primaire systemen uit en in enkele dagen zonder eten en water stort de samenleving in chaos. The Division, een autonome eenheid van agenten word geactiveerd om de samenleving te redden.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands: “Fallen Angel

7 maart komt Ubisoft met Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands. Deze game is helemaal opnieuw ontworpen en brengt de franchise naar het volgende niveau met een enorme en visueel verbluffende open wereld. De game zal volledig single player te spelen zijn of tot 4 spelers online co-op.

Het beeldje is rechtstreeks geïnspireerd door het herkenbare beeld van de Santa Muerte, zoals te zien in de game. Een symbool van bescherming in de wereld van Tom Clancy’s Recon Wildlands, dit goddelijke figuur is zowel gevreesd en vereerd door de leden van het Santa Blanca kartel. Dit beeldje zal 25cm hoog worden en is ook zeer gedetailleerd en heeft een getrouwe weergave van de schedels, kettingen en zeis van Santa Muerte. Ook dit beeldje is vanaf nu beschikbaar voor pre-order voor een prijs van €59,99 en zal verkrijgbaar zijn samen met de wereldwijde release van de game op 7 maart 2017.

Word jij ook blij van deze beeldjes? Welke ben jij van plan om te halen? laat het ons weten.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek