SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Destiny 2 – Worldwide Reveal Trailer

Ubisoft komt met de line up voor Gamescon 2017

Ubisoft The Crew 2 Far Cry 5

Gisteren heeft Ubisoft via een persbericht bekendgemaakt welke line-up aan games zij gaan brengen naar de Gamescom 2017 in Keulen, Duitsland.

Bezoekers van Gamescon zullen de speelbare demo’s aantreffen van Assassin’s Creed Origins, Far Cry 5, Mario + Rabbids Kingdom Battle, South Park: The Fracured Butt Whole en The Crew 2.

De uitgever zal diverse activiteiten hosten en voor veel verrassingen zorgen op zijn stand (Hall 6.1, B020), waaronder Just Dance 2018 tentoonstellingen, presentaties, aankondigingen, demo’s, trailers en giveaways.
Daarnaast is er ook ruimte voor de competitieve fanatiekelingen onder ons, met de finale van de Rainbow Six Siege ESL Season 2 en For Honor toernooien.

Naast de aankondiging publiceerde de uitgever een nieuwe trailer, die je hieronder kunt bekijken.

Als je meer wilt weten over de hierboven genoemde spellen, kunt je hier een aantal beelden van Assassin’s Creed Origins-gameplay bekijken, een semi-recente Far Cry 5-video en de nieuwe trailer van Mario + Rabbids Kingdom Battle. We hebben ook onlangs geleerd dat Ubisoft verwacht dat Assassin’s Creed Origins beter gaat verkopen dan Syndicate, maar slechter dan Unity and Black Flag.

Gamescom zal op 22 augustus zijn deuren openen op de Koelnmesse in Keulen, en natuurlijk zal intheGame ook hier aanwezig zijn om jullie alle nieuws, interviews en hands-on te verzorgen die we te pakken kunnen krijgen.

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

Advertentie

kinguin Mass Effect Andromeda Deals

Deze maand

Spring naar werkbalk