Ubisoft komt met Trials Rising

Trials Rising Ubisoft Red Lynx E3 2018

You never ride alone, dat is het motto van Trials Rising. De nieuwe race-platformer van Red Lynx studios maakt een comeback!

Na een lange tijd wachten op het vervolg is ‘ie er dan toch, een nieuwe Trials game. Dit is een game die niet zo heel veel aandacht heeft gekregen. Het is echter dé race-platformer game van Red Lynx Studios en uitgegeven door onze vrienden bij Ubisoft.

Deze keer speelt het spel zich dit keer af in het heden, geen futuristische setting tot zo ver!

De game is ontwikkeld samen met actieve community leden, jij kan echter mee doen door je te registreren op http://www.trialsgame.com. Op deze site kun je feedback achterlaten waardoor de game nog beter gemaakt kan worden. Dat is het doel van Red Lynx en Ubisoft met de release van dit spel.

Ook zal de multiplayer nog uitgebreider worden met meer speelbare circuits, puzzels en uitdagingen. Meer speel plezier met je vrienden dus!

Trials Rising zal uit komen voor de Playstation 4, Xbox One, PC en voor de allereerste keer op de Nintendo Switch. Rond Februari 2019 kunnen wij deze game gaan verwachten.

Wil je eerder de game uitproberen? Schrijf je dan hier in voor de Beta.

 

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek