Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  4 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  5 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Ubisoft kondigt Atomega aan, verschijnt volgende week

atomega

Uit het niets kondigt Ubisoft een nieuwe game aan genaamd Atomega. De game verschijnt volgende week al, maar zal alleen verkrijgbaar zijn via Steam. De game is ontwikkeld door Reflections, de zelfde Ubisoft-studio die verantwoordelijk is voor Grow Home en Grow Up.

Atomega speelt zich af in het einde der tijden. De realiteit is niet meer precies wat het zijn moet en dat kun je ook wel een beetje aflezen als je de game bekijkt. De game doet je in eerste instantie misschien een beetje denken aan een VR launchtitel. Kleurrijk, simpel en arcade achtig.

Dit allemaal klopt ook een beetje, maar er zit toch wat meer diepgang achter dan het “simpele” wat je in eerste instantie misschien denkt. Je neemt de rol aan van een Exoform, dat zijn een soort van verre, maar dan ook hele verre achterneefjes van de mensen en robots. Hoe dit precies in elkaar steekt wordt mogelijk duidelijk zodra de game verschijnt, maar voorlopig blijft het een beetje mysterieus.

Deze Exoforms vechten met elkaar omdat ze het leuk vinden en om dominant te zijn. Het is een first-person online multiplayer shooter waarin je het met acht man tegen elkaar opneemt. Het doel van deze Exoforms is om meer massa te verzamelen dan de rest. Dit doe je door simpelweg massa te verzamelen uit de arena, of om door de massa van andere Exoforms af te schieten. Door genoeg massa te verzamelen zal je als een klein fragiel atoompje kunnen uitgroeien tot een goddelijke Omega.

Atomega verschijnt op 9 september exclusief voor PC via Steam. Voor €10 is de game al van jou. Het is nog niet duidelijk of deze shooter ook naar de console zal komen. De eerder uitgebrachte games van Reflections zijn wel op de console verschenen, maar voorlopig zien we Atomega alleen op de PC.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek