Ubisoft kondigt nieuwe Assassin’s Creed aan tijdens E3 2017

Ubisoft Assassin's creed

Tijdens de earnings briefing van Ubisoft heeft de software gigant bekend gemaakt dat er een Assassin’s Creed game gaat komen nog vóór maart 2018. Gisteren heeft Ubisoft via sociale wegen afbeeldingen verspreid met “Stay tuned for more at this year’s E3” en een Assassin’s Creed logo.

De geruchten gingen al een hele tijd de rondte dat Ubisoft een nieuwe Assassin’s Creed ging uit brengen en dat deze waarschijnlijk tijdens E3 dit jaar werd getoond. Er zijn verschillende afbeeldingen en in-game screenshots gelekt die wijzen naar een Egyptische setting voor de sluipmoordenaar serie. Ook zijn er geruchten over de naam van de game vrij gekomen. Assassin's Creed

Ubisoft maakte niet alleen bekend dat de assassin’s terug zullen keren, maar ook Far Cry komt terug. Ubisoft heeft Far Cry 5 bevestigd en daarnaast ook de komst van The Crew 2. Alle games worden verder toegelicht tijdens de showcase van Ubisoft welke zal plaatsvinden op 12 juni, 22:00 Nederlandse tijd.

Ben jij al klaar voor E3? Op welke games zit jij te wachten?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek