Ubisoft kondigt The Crew 2 en Far Cry 5 aan

Ubisoft The Crew 2 Far Cry 5

In 2014 kwam de open wereld racing game genaamd The Crew uit. De game viel goed bij het publiek na een aantal patches. Nu is het tijd voor een tweede deel: The Crew 2.

De game wordt verwacht ergens tijdens dit fiscale jaar, wat tot 31 maart 2018 duurt. Tot zover zijn er nog geen verdere details over de game behalve een mooi logo dat zo direct hier beneden te bekijken zal zijn. Er werd goed gepraat over de eerste game en deze maakte in zijn derde speeljaar net zoveel winst als in het tweede. Nu is het dus tijd voor een nieuw deel!

Buiten dat werd Far Cry 5 ook bevestigd in een Tweet. Ook deze game zal voor het einde van dit fiscale jaar verschijnen wat dus hint op een 2017/18 release. Verder is er geen informatie over de setting van de game gezien het feit dat Far Cry: Primal zich in een prehistorische setting afspeelde en de andere delen vooral in de jungle of woestijn.

Ben jij benieuwd naar de E3 2017? Dit zal waarschijnlijk zijn waar deze games volledig aan worden gekondigd met trailers en meer! Laat ons weten wat jij vindt in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek