Ubisoft onthult nieuwe IP vóór E3

ubisoft

Ubisoft heeft onlangs een presentatie gegeven over de cijfers die ze afgelopen jaar gemaakt hebben. Hieruit is naar voren gekomen welke games ze dit jaar zullen uitbrengen, met als extra verrassing, hun nieuwe IP!

Ubisoft maakte een winst van 125 miljoen euro in hun eerste kwartaal, een winst die behaald is dankzij games als The Division en Far Cry Primal.

Uit de volgende afbeelding kunnen we opmaken welke games van Ubisoft er dit jaar nog uitgebracht zullen worden:

ubisoft

De games zijn als volgt:

 – Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands
 – Watch_Dogs 2
 – South Park: The Fractured but Whole
 – For Honor

Omdat Ubisoft dit jaar geen nieuwe Assassin’s Creed zal uitbrengen (daarentegen verschijnt er wel de eerste live action film van de franchise), hebben ze beloofd een nieuwe IP uit te brengen. Bronnen als NeoGAF en VentureBeat hebben aangegeven dat Ubisoft deze nieuwe triple A IP nog vóór de E3 bekend zal maken, in een apart evenement. Tijdens dit evenement zullen ook de exacte data van de andere titels bekend gemaakt worden. Eén ding is in ieder geval zeker: alle titels zullen uitgebracht worden voor 31 maart 2017.

Ook zijn we benieuwd naar wat het bedrijf op de E3 zal tonen dit jaar, gezien ze hun eigen evenement hebben. We denken echter dat het bedrijf zichzelf in de spotlight wil zetten vóór de E3 om zodoende extra belangstelling te krijgen tijdens hun persconferentie tijdens de E3.

Over de nieuwe titel is nog weinig bekend, behalve dat de game zich zal focussen op online gameplay. Het succes van The Division heeft het bedrijf wellicht geinspireerd om deze keuze te maken. We zijn in ieder geval benieuwd naar wat het wordt.

Wat denk jij dat de nieuwe IP van Ubisoft wordt? Laat het ons weten in de comments!
Zodra we meer informatie hebben over de nieuwe IP, lees je het natuurlijk op onze website.

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek