Ubisoft toont The Division 2 gameplay en trailer

The Division 2

E3 is van start gegaan en Microsoft is op dit moment aan de beurt om te laten zien wat ze in petto hebben. Ubisoft’s The Division 2 werd ook getoond tijdens de Microsoft briefing. De game verschijnt echter op meerdere platformen.

Een hele tijd geleden werd The Division 2 uit het niets aangekondigd door Ubisoft via social media. Niemand had ‘m verwacht, maar we zouden meer over de game te zien krijgen tijdens E3. Vandaag in de dag dat we meer te zien krijgen dus. De game speelt zich af in Washington dit keer. Tenminste een gedeelte van de game dat getoond werd tijdens de gameplay demo. Bekijk hier beneden de trailer.

Bekijk hier beneden de eerste story trailer:

“Washington D.C. was the most heavily protected city on earth but nothing stopped the virus. America is on the brink of collapse but some people have survived…”

Bekijk hier beneden de eerste gameplay beelden:

Tom Clancy’s The Division 2 verschijnt op 15 maart 2019 voor Playstation 4, Xbox One en Windows PC. Je kunt je hier opgeven voor de gesloten beta.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek