Ubisoft maakt Gamescom line-up bekend

the fractured but whole

Gamescom zit er nu dan toch echt aan te komen, met nog minder dan twee weken te gaan voordat de gekte losbarst. Uitgevers beginnen nu hun lijst met spellen bekend te maken die speelbaar zullen zijn. Ubisoft heeft dit vandaag gedaan en het resultaat mag er wezen.

Maar twee Ubisoft games

Er zijn dit jaar echter maar twee Ubisoft games speelbaar op Gamescom. Voor het overzicht pakken we even het volledige lijstje hieronder:

  • For Honor ( speelbaar )
  • Steep ( speelbaar )
  • South Park the Fractured But Whole ( demo )
  • Ghost Recon Wildlands ( demo )
  • Watch Dogs 2 ( demo )

Zoals je kunt zien zijn er dus in totaal vijf games aanwezig. Onder deze games zijn alleen de eerste twee in de lijst speelbaar. De rest gaat als een demo getoond worden tijdens het evenement. Dit gebeurt op de booth van Ubisoft zelf gedurende het evenement.

Assassin’s Creed film

Daar houdt het echter niet op. Op 18 augustus om 13.30 is er op het podium van Ubisoft een primeur. Er worden dan namelijk exclusieve beelden getoond van de nieuwe Assassin’s Creed film.

Gamescom

Gamescom

Gamescom is het grootste games gerelateerde evenement in de wereld die voor iedereen toegankelijk is. De E3 is bijvoorbeeld enkel voor pers. Je kunt als publiek dus niet erheen wanneer je niet van tevoren wordt goedgekeurd. Vroeger werden er ook persconferenties gegeven door Sony. De laatste twee jaar kiest Sony er echter voor om een persconferentie later in het jaar zelf te houden. Zij zeggen dat Gamescom te dicht op de E3 plaatsvindt om een goeie show te kunnen voorbereiden. Vorig jaar koos Sony voor een persconferentie tijdens de Paris Game Week, die in Frankrijk wordt gehouden. Gamescom loopt van 17 tot en met 21 augustus. De eerste dag is echter alleen voor de pers. De overige dagen zij vrij toegankelijk voor iedereen.

Heb jij er al zin in? Laat het ons weten!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek