Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  2 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  3 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  4 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  4 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  6 dagen ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  6 dagen ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

UFC 2 nu beschikbaar op EA Access

UFC 2

Voor de mensen die de vorige UFC gespeeld hebben en deze goed vonden, heeft EA iets leuks: de nieuwste game in de serie genaamd UFC 2 is nu beschikbaar op EA Access! Hier heb je natuurlijk wel een Xbox One of PC voor nodig, aangezien EA Access niet op de PlayStation 4 te vinden is.

Voor een vast bedrag per maand krijg jij toegang tot EA Access. Hier kan je volledige games spelen en krijg je ook nog eens de mogelijkheid om tien urige trials te spelen van games die eraan zitten te komen. UFC 2 is nu aan de beurt en deze game belooft van zichzelf veel potentie. Zo is er UFC Ultimate Team, iets wat voor de mensen die de afgelopen jaren FIFA wel eens hebben opgestart niet meer weg te denken is. Je kan hier een personage maken en zelfs hele eigen evenementen opzetten. Daarnaast kun je het ook online opnemen tegen mensen over de hele wereld.

EA Access is dus niet te vinden op de PlayStation 4. De reden hiervoor is dat Sony na overleg besloten heeft dat de consumenten niet nog meer willen betalen aan een maandelijkse dienst. Echter kun je jezelf afvragen waarom Sony niet gewoon de keuze heeft gelaten aan de consument zelf om dit te bepalen. Voor € 3,99 heb je namelijk ontzettend veel te spelen. Om een kleine greep te noemen van de trials die beschikbaar zijn: Star Wars Battlefront, FIFA 16, en nu dus ook UFC 2.

Als we een stukje verder kijken, is er ook nog de EA Access Vault, iets waar je ook toegang tot hebt wanneer je de dienst besluit te nemen. Hier heb je toegang tot volledige spelen, zolang je dienst loopt. Hier kan je denken aan Battlefield Hardline, Titanfall, UFC en Need for Speed: Rivals. Al met al dus enorm veel waarde voor je geld.

De UFC 2 trial is vanaf nu te downloaden wanneer je de dienst hebt. Ga jij hem uitproberen?

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek