Uitgelicht: intheGame lid van de maand augustus

uitgelicht_hatserflats

De intheGame Community kent een groot aantal leden. Ieder lid heeft zijn eigen verhaal over hoe zij in aanraking zijn gekomen met het gaming virus. In een item genaamd ‘Uitgelicht: intheGame lid van de maand’ krijgt één community lid de kans om zichzelf aan jullie voor te stellen. Hij of zij zal vertellen waarom intheGame de gezelligste multi-gaming community is van de Benelux en zijn ervaring binnen intheGame met jullie delen.

Lees hieronder het verhaal van Ron ook wel HatserFlats wel genoemd.

“Ik ben Ron a.k.a. HatserFlats de gekke gamer van het zuiden en heb al 30 jaar op de teller staan. Met momenteel te veel tijd om te gamen hoop ik binnenkort weer aan het werk te zijn met een mooie technische baan. Hiervoor heb ik de opleiding MBO werktuigbouwkunde genoten omdat ik graag met mijn handen bezig ben en daar mijn creativiteit in kwijt kan.”

Games

“Eind jaren 80 is mijn liefde voor gaming begonnen met de Commondore 64 en 128 en speelde ik spellen zoals, Test Drive, Alien Invaders, Prince of Percia, Tetris en nog andere nu retro games, Ook heb ik mogen genieten van de 8-bit legende Game Boy. In 1996 speelde ik bij mijn oom thuis Command & Conquer: Red Alert en sindsdien ben ik helemaal in to PC games. Vandaag de dag houd ik me merendeels bezig met League of Legends en Counter Stike: Global offensive, daarnaast speel ik ook H1Z1, Borderlands en andere leuke spellen. Voorheen speelde ik altijd met vrienden online games en heb hier nog steeds veel plezier in.”

Binnen intheGame (iTG)

“Sinds 2014 ben ik dankzij @LightSix bij deze awesome gaming community gekomen en is mijn plezier in gamen groter geworden. Helaas bekleed ik binnen iTG geen functie meer, maar ik heb wel veel plezier gehad en ook nieuwe dingen mogen leren en ervaren als moderator en kort maar krachtig als redacteur. Ook al heb ik geen functie meer binnen iTG, toch zal ik me blijven inzetten voor deze community waarin we samen sterk staan.”

Groetjes, HatserFlats

Wil jij na het lezen van de bovenstaande tekst ook lid worden van de beste en leukste multi-gaming community in de Benelux? Meld je vandaag dan nog aan!

Tags

Over: JeRn

 

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek