Uitgelicht: intheGame lid van de maand juli

De intheGame community kent een groot aantal leden. Ieder lid heeft zijn eigen verhaal over hoe zij in aanraking zijn gekomen met het gaming virus. In een nieuw item welk wij elke maand zullen herhalen krijgt één community lid de kans om zichzelf aan jullie voor te stellen. Hij of zij zal vertellen waarom intheGame de gezelligste multi-gaming community is van de Benelux en zijn ervaring binnen intheGame met jullie delen.

Lees hieronder het verhaal van Tom ook wel PantaniCBS genoemd.

“Mijn naam is afkomstig van de Italiaanse wielrenner Marco Pantani, een van de meest markante wielrenner van zijn tijd. Met zijn bijzondere rijstijl, bijnaam en zijn tragische levensverhaal is hij voor mij een van de laatste sportmythes die geleefd heeft. Mijn naam is een eerbetoon aan een van mijn grootste helden. De letters CBS staan voor: Cant’t Be Stopped!”

Games
“Nintendo is mijn ding, ik ben een Nintendo fanboy. Vanaf het eerste moment dat ik een Nintendo(NES) in het bezit had tot de Wii U ben ik liefhebber van deze consoles. Ze hebben een eigen stijl, varen een eigen koers en zijn net wat origineler dan bijvoorbeeld Playstation en Xbox. Mario Kart is daarbij mijn favoriete Nintendo game, naast games als Mario, Zelda ,Street Raceren en Street Fighter.”

“Een ander spel dat ik kapot gespeeld heb is Black Hawk Down, dit was mijn eerste grote pc game. Al ben ik ooit begonnen op de PC van die ouwe met Prince of Persia en Duke Nukem. Gruwelijke spellen die ik samen met mijn vader speelde (ik was toen 4/5), na Black Hawk Down volgde Call of Duty op de Xbox. Met name Call of Duty Modern Warfare 2 heeft veel van mijn tijd in beslag genomen, nog steeds in mijn optiek de beste shooter ooit gemaakt.”

“Tegenwoordig speel ik veel op de PC, League of Legends is de game. Ook heb ik daarnaast nog een Playstation 4 (Battlefield Hardline) en natuurlijk een Wii U (Splatoon & Mario Kart) waar ik geregeld online te vinden ben.”

Binnen intheGame (iTG)
“Mijn rol binnen iTG is dat ik deel uitmaak van het Media Team, met name gericht op de social media. Hierbij assisteer ik Chelro, verder ben ik regelmatig op Teamspeak en op het forum te vinden. Voor een praatje of hulp kun je altijd bij mij aankloppen. Maar dat is bij het grootste deel van de community het geval, dit is meteen de rede dat ik ooit bij iTG ben aangesloten. Verder speel ik vaak met dezelfde mensen League maar komen verschillende mensen in verschillende kanalen op Teamspeak langs om gewoon even te chillen. Ben je nog geen lid, meld je dan nu aan bij de gezelligste community van Nederland!”

Wil jij na het lezen van de bovenstaande tekst ook lid worden van de beste en leukste multi-gaming community in de Benelux? Meld je vandaag dan nog aan!

Tags

Over: JeRn

 

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek