Uitgelicht: intheGame lid van de maand September

uitgelicht_thermofles

De intheGame Community kent een groot aantal leden. Ieder lid heeft zijn eigen verhaal over hoe zij in aanraking zijn gekomen met het gaming virus. In een item genaamd ‘Uitgelicht: intheGame lid van de maand’ krijgt één community lid de kans om zichzelf aan jullie voor te stellen. Hij of zij zal vertellen waarom intheGame de gezelligste multi-gaming community is van de Benelux en zijn ervaring binnen intheGame met jullie delen.

Lees hieronder het verhaal van Johan ook wel ThermoFles genoemd.

“Mijn naam is Johan en mijn pseudoniem is ThermoFles en ik ben 31 jaar. Voor de mensen die er net bij zijn en niet weten wie ik ben, ik ben de Game Leider van het spel Counter Strike.”

Games

“Ik speel pas sinds 2006 Counter Strike. Begonnen met CS 1.6 (Condition Zero en Deleted Scenes ook), daarna een dag of zo Counter Strike Source gedaan, maar omdat de graphics me niet aan stonden destijds ermee gestopt en terug gegaan naar 1.6. Door de tijd heen heb ik CS een beetje links laten liggen en ben ik me voor een aantal jaren bezig gaan houden met het organiseren van verschillende LAN-party’s. Deze kleinschalige LAN-party’s waren hoofdzakelijk classic-lan’s. We speelden op verouderde systemen waar je met gemak nog BattleField 2, Medal of Honor, Call of Duty 1 & 2 en Quake III Arena nog op konden draaien. Toen deze LAN-party’s ten einde liepen ben ik mijn heil weer gaan zoeken bij het online gamen, en inmiddels was Counter Strike Global Offensive uit gekomen. Hier ben ik nu al met al 2 jaar mee bezig (waarvan 1 jaar niet wegens persoonlijke omstandigheden).”

Binnen intheGame (iTG)

“Binnen het intheGame team verzorg ik samen met mijn partner-in-crime “H2o.nl” het Counter Strike Gaming gedeelte. Ik heb mijzelf aangemeld als Game Leider omdat ik het leuk vind om met een aantal mensen Counter Strike te spelen en om de saamhorigheid te handhaven. Dus hopelijk spelen wij een keertje samen. Wij zoeken nog altijd mensen voor de Counter Strike afdeling binnen intheGame.nl

Ik spreek jullie wel op TeamSpeak.
Jullie Counter Strike Game Leider: ThermoFles

Wil jij na het lezen van de bovenstaande tekst ook lid worden van de beste en leukste multi-gaming community in de Benelux? Meld je vandaag dan nog aan!

Tags

Over: JeRn

 

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek