Uitslag: The Night Before

Nog heel eventjes en we mogen de kerstboom weer van de zolder af halen, of voor de liefhebbers: naar het bos toe wandelen met je bijl om een mooie echte boom mee te pikken, om deze vervolgens vol te hangen met ballen en slingers, maar eerst nog even een filmpje mee pakken zou ik zeggen! 

Het is al weer een weekje geleden, sommige mensen is deze prijsvraag misschien helemaal ontgaan door de Fallout 4 prijsvraag, maar dat maakt niet uit.. We hebben volgende week een aangename verassing in de planning staan! Maar eerst even de twee gelukkige winnaars bekend maken van de bioscoop kaartjes The Night Before en de DVD van The Interview!

Chrismas came early this year! Dat geld in ieder geval voor Michel Grondstra en NinaMol! Jullie twee zijn namelijk de winnaars van deze prijsvraag. Om jullie prijs in ontvangst te nemen vraag ik jullie om een mailtje te sturen naar info@inthegame.nl, met daarin jullie adresgegevens. Ik zal er dan voor zorgen dat deze prijs bij jullie in de brievenbus terecht komt. Laat ook even weten of je de prijs ingepakt wil hebben, hier kunnen wij namelijk ook voor zorgen! Grapje. Het is nog veel te vroeg voor de kerstcadeautjes.

Veel kijkplezier! Laat ons zo snel mogelijk weten via een reactie hoe jullie de film ervaren hebben! In dit geval zelfs films!

Heb jij deze keer niets gewonnen? Niet getreurd! Er zullen namelijk nog veel meer prijsvragen volgen op onze website! Binnenkort mogen jullie weer een hele mooie actie van jullie vrienden bij intheGame verwachten! Wie van jullie heeft er al zin in de kerstpakketten? Blijf op de hoogte van aankomende prijsvragen, gaming nieuws en specials door dagelijks onze website te bezoeken en ons te volgen op bijvoorbeeld Facebook.

Bedankt voor het meedoen iedereen, en veel succes bij de volgende prijsvraag bij intheGame!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek