Uitslag: Allied bioscoopkaartjes en goodies

allied

Vanaf vandaag draait Allied in de bioscoop, en daarom gaan wij de winnaars van de prijsvraag bekend maken. De drie gelukkige winnaars mogen samen met iemand anders, drankfles en paspoorthouder op pad om de nieuwe film van Brad Pitt te gaan kijken.

Ik ga jullie niet langer in spanning houden. Als jij jouw naam en quote hier beneden ziet staan betekend dat dat jij één van de drie winnaars bent.

Henk Hoestra

“daar mag ik geen medelingen over doen;-(“

Laura Kolthof

“Alleen toen ik klein was, samen met mijn broer tijdens verjaardagen bovenaan de trap liggen en de visite “bespioneren”.”

Linda Raaijmakers

“Nee helaas geen spannende spion-verhalen haha. Wie weet dat onze tweeling Lucas & Eva dat straks wel uit gaan voeren maar daar hebben jullie nu niks aan. Dus duim ik om lekker een avondje te ontspannen met manlief :)”

Hartelijk gefeliciteerd met de prijs! Het enige wat je nu nog hoeft te doen is een mailtje sturen naar info@inthegame.nl met daarin je adresgegevens. Je hebt vanaf nu een paar dagen om ons te mailen op het mail adres, maar aangezien je ons toch volgt moet dat geen probleem zijn! Tot 18 januari 14:00 heb je de tijd om je prijs te claimen. Zodra we de mail ontvangen hebben sturen wij de prijs naar je toe zodat je vanaf volgende week naar de film kunt gaan!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek