Uitslag: Angry Birds Bioscoopkaartjes en hoesjes

Angry Birds

Angry Birds, de smartphone game serie die behoorlijk populair is, zoals ik vermeldde in de prijsvraag. Zo te zien had ik het niet mis, want er hebben een hele hoop mensen deel genomen aan de prijsvraag van Angry Birds. Helaas kunnen er maar drie winnaars zijn, maar wie heeft er gewonnen?

Angry Birds draait al een aantal dagen in de bios, en het blijkt een erg leuke film te zijn. De volgende drie personen gaan er achter komen of dit werkelijk zo is. Daarnaast krijg je ook nog een hele coole Angry Birds smartphone cover, die op bijna iedere moderne telefoon past. Het is overigens niet de bedoeling dat je er mee op varkens gaat gooien, want je krijgt geen punten hier voor..

Zie jij jouw naam en quote hier onder verschijnen? Dan ben jij één van de drie winnaars!

Viv Schobben

“AB POP is hier een echte hit (ook bij mama 😉 )! Onze kleine Angry Bird fan speelt ook nog Angry Birds friends!”

Michel Henrichs 

“Als chauffeur bij DHL ben ik vaak lange dagen van huis. De kinderen liggen dan ook meestal al te slapen als ik thuis kom. De weekenden zijn voor mij daarom extra speciaal en probeer ik zoveel mogelijk tijd met mijn gezin door te brengen.

We gaan regelmatig lekker uitwaaien langs het strand of maken een heerlijke boswandeling. Bij minder mooi weer houden we een gezellige spelletjesmiddag of gaan we iets lekkers bakken. Ook vinden we het heerlijk om lekker knus op de bank een gezellige familiefilm met zijn viertjes te kijken.

Het zou mij super gaaf lijken om dankzij inthegame naar Angry Birds in de bioscoop te gaan. En mijn zoontje zou dit telefoonhoesje helemaal te gek vinden.

Angry Birds Rio is overigens de grote favoriet van mijn kinderen.”

Laura Kolthof

“Ons zoontje speelt het allerliefst Angry Birds Transformers!
Ik zelf heb altijd RIO en FRIENDS gespeeld =D
Maar niet alleen de spelletjes zijn hier populair hoor, want ook de ijsjes, knuffels, en poppetjes van de spaaractie bij de PLUS zien niet aan te slepen!
De film lijkt ons super grappig.”

Van harte gefeliciteerd winnaars! Het enige wat je nu nog even moet doen is een mailtje met je adresgegevens sturen naar info@inthegame.nl. Wij zullen er vervolgens voor zorgen dat de prijsjes met de eerste beste boze duif jullie kant op komt gevlogen. Let op, je hebt tot 12:00, 30 mei om ons een mailtje te sturen!

Niets gewonnen? Niet getreurd! Er zullen nog een hele hoop prijsvragen volgen op onze website! Houd ons dus goed in de gaten via social media en de frontpage!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek