Uitslag: Twee Angry Birds dvd’s

Angry Birds Toons

Wie ooit dacht dat het een goed idee was om een spel te ontwikkelen waar vogels zichzelf tegen een gammel in elkaar gezette constructie aanwerpen om zo hun ongeboren kinderen te redden van een gruwelijke dood, heeft hier geen spijt van. De Angry Birds serie is inmiddels razend populair, dat blijkt maar weer.

Zo populair dat het niet bleef bij één spelletje waar vogels zichzelf tegen… ja je snapt het idee wel. Nee er werden nog tientallen van zulke games ontwikkeld. Buiten deze games werden er andere spelletjes rondom de “Angry Birds” ontwikkeld, zoals een RPG. Niet zo heel gek blijkt maar weer, want volgens game ontwikkelaars mogen we tegenwoordig overal een RPG van maken. Dan kijk ik natuurlijk naar South Park’s The Stick of Truth en de nieuwe die eraan gaat komen: Fractured But Whole. Ja, je spreekt het uit als Fractured Butthole. En natuurlijk de grote verassing van vorige week: de RPG FNaF World.

Maar goed, we zijn hier niet gekomen om te bespreken welke vreemde richtingen ontwikkelaars hun games opeens heen sturen maar om de winnaar van de afgelopen prijsvraag bekend te maken. De winnaar van de twee Angry bird dvd’s is geworden: Raaf Klein!

Van harte gefeliciteerd met de dvd’s. Om jouw prijs in ontvangst te nemen heb ik wel eventjes jouw adresgegevens nodig. Deze kun je mij toesturen op het volgende e-mailadres: info@inthegame.nl. Zodra wij de mail ontvangen hebben zullen wij onze postduiven inschakelen om het pakketje richting jouw brievenbus te lanceren. Je hoeft daarbij niet bang te zijn dat ze zichzelf ook richting jouw brievenbus lanceren, we hebben ze nog hard nodig voor toekomstige prijsvragen.

postduif

Heb jij niets gewonnen? Niet getreurd! Er zullen nog een hele hoop prijsvragen volgen bij intheGame. Houd de website dus goed in de gaten! Kijk bijvoorbeeld hier hoe jij een kopie van Tom Clancy’s The Division kunt winnen!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek