Uitslag: Baby Driver prijsvraag

baby driver

Baby Driver is ondertussen al een tijdje draaiend, hoogste tijd voor ons om de winnaar bekend te maken. We hebben voor deze prijsvraag maar één winnaar. Hij of zij zal in stijl rond mogen rijden als Baby.

Zie jij jouw naam en quote hier beneden? Dan betekent dit dat jij de winnaar bent van deze prijsvraag!

“Als een echte actiefilm-fan zat ik natuurlijk al maanden uit te kijken naar Baby Driver en hoe gaaf zou het zijn als ik er straks naartoe kan in m’n nieuwe blitse jack?”

Van harte gefeliciteerd! Stuur even een mailtje met jouw adresgegevens naar info@inthegame.nl. Dan zorgen wij er voor dat de prijs bij jou terecht komt.

He je niets gewonnen? Niet getreurd! Er zullen nog meer prijsvragen volgen op de website, Je kunt nu nog mee doen met onze Spider-Man prijsvraag! Hou de website en onze Facebook pagina goed in de gaten voor volgende prijsvragen en uitslagen!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek