SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Uitslag: Bioscoopkaartjes EVEREST

berg

Het is alweer een weekje geleden sinds we de prijsvraag van EVEREST hebben opgezet, vandaag is de dag dat ik eindelijk over de berg van alle inzendingen ben geklommen om de winnaars te achterhalen die twee bioscoopkaartjes voor de film EVEREST gewonnen hebben. 

EVEREST, een film die gebaseerd is op gebeurtenissen rondom een poging de top van de grootste berg van de wereld te beklimmen. Net wanneer twee expedities bezig zijn met beklimmen van deze top belanden zij in een van de hevigste sneeuwstormen die je je maar kunt bedenken, waardoor het beklimmen van de berg is overgeslagen naar een strijd om te overleven.

EVEREST draait al sinds 17 september in de bioscoop en heeft een vrij aardige rating. Nu zijn jullie vast wel benieuwd naar de 3 gelukkige die samen met iemand anders de top van de zaal mag beklimmen om te gaan genieten van deze spannende film, laat ik dan maar snel de winnaar bekend gaan maken!

De drie gelukkige bergbeklimmers zijn geworden:

 • Pascal Jag
 • Jens Oostland
 • Leroy Gerritse

Om jullie prijs in ontvangst te nemen sta ik morgen tussen 10:00 en 11:00 op de top van de berg Everest, wees dus op tijd! Voor degene die dat niet denken te redden, stuur even een mailtje naar info@inthegame.nl met jouw adresgegevens, dan zorgen wij er voor dat de kaartjes bij jou in de brievenbus terecht zullen komen!

Niet gewonnen? Niet getreurd! Er zullen nog veel meer prijsvragen op onze website komen, sterker nog, je kan nu meedoen aan onze prijsvraag om een kans te maken op een jaar lang EA Acces, €20,- PlayStation network tegoed of €20,- Xbox Marketplace tegoed!

Bedankt voor het meedoen iedereen, hou de website goed in de gaten voor jouw dagelijkse portie gamenieuws en misschien wel leuke prijsvragen!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl.
Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

 • Pascal Jag

  YEEEEY Super Vet 😀 Mijn eerste prijs hier bij iTG. Ik kijk nu al uit naar de film! 🙂 Ik ga de top van de Everest helaas niet redden… dus ik zal mijn gegevens opsturen 😉

  Ook voor de andere winnaars gefeliciteerd natuurlijk 😉

 • Leroy

  Yessss super bedankt de rest ook veel plezier met de prijs

 • JKampmeijer

  Gefeliciteerd winnaars, veel plezier!

 • Pascal Jag

  Ik ben afgelopen zondag naar de film geweest in het schattige bioscoopje springhaver theater. Het had maar 2 zalen die op zichzelf ook niet groot zijn maar maakte alles goed in sfeer en heerlijk eten!

  De film zelf was echt geweldig!! Heel indrukwekkend en 2 uur is best een zit voor een bergbeklimming, maar het was zeker niet langdradig. Ik zal verder niks verklappen voor de mensen die hem nog gaan kijken, maar ik zal hem je zeker aanraden! Eén ding hebben mijn vriendin en ik wel besloten; beklimmen van de Everest kan van de bucketlist, want omg die mensen zijn gek dat ze er aan beginnen XD

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk