Uitslag: Bioscoopkaartjes EVEREST

berg

Het is alweer een weekje geleden sinds we de prijsvraag van EVEREST hebben opgezet, vandaag is de dag dat ik eindelijk over de berg van alle inzendingen ben geklommen om de winnaars te achterhalen die twee bioscoopkaartjes voor de film EVEREST gewonnen hebben. 

EVEREST, een film die gebaseerd is op gebeurtenissen rondom een poging de top van de grootste berg van de wereld te beklimmen. Net wanneer twee expedities bezig zijn met beklimmen van deze top belanden zij in een van de hevigste sneeuwstormen die je je maar kunt bedenken, waardoor het beklimmen van de berg is overgeslagen naar een strijd om te overleven.

EVEREST draait al sinds 17 september in de bioscoop en heeft een vrij aardige rating. Nu zijn jullie vast wel benieuwd naar de 3 gelukkige die samen met iemand anders de top van de zaal mag beklimmen om te gaan genieten van deze spannende film, laat ik dan maar snel de winnaar bekend gaan maken!

De drie gelukkige bergbeklimmers zijn geworden:

  • Pascal Jag
  • Jens Oostland
  • Leroy Gerritse

Om jullie prijs in ontvangst te nemen sta ik morgen tussen 10:00 en 11:00 op de top van de berg Everest, wees dus op tijd! Voor degene die dat niet denken te redden, stuur even een mailtje naar info@inthegame.nl met jouw adresgegevens, dan zorgen wij er voor dat de kaartjes bij jou in de brievenbus terecht zullen komen!

Niet gewonnen? Niet getreurd! Er zullen nog veel meer prijsvragen op onze website komen, sterker nog, je kan nu meedoen aan onze prijsvraag om een kans te maken op een jaar lang EA Acces, €20,- PlayStation network tegoed of €20,- Xbox Marketplace tegoed!

Bedankt voor het meedoen iedereen, hou de website goed in de gaten voor jouw dagelijkse portie gamenieuws en misschien wel leuke prijsvragen!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek