Uitslag: Bioscoopkaartjes + goodies voor Goosebumps

goosebumps

We hebben allemaal wel genoten van de Kippenvel boeken of filmpjes vroeger, vandaar dat er nu ook een film over gemaakt is die gebaseerd is op al de prachtige Kippenvel avonturen. Het mooiste nieuws was natuurlijk dat wij er een mooie prijsvraag omheen konden maken met verschillende leuke goodies! De grote vraag is natuurlijk: wie heeft er gewonnen voor de film Goosebumps?

Omdat de film al een tijdje draaide toen de prijsvraag online kwam duurde deze minder lang dan dat die normaal zou duren, ondanks dat deden er toch weer een hoop mensen mee aan deze prijsvraag. Om jullie niet langer in spanning te houden zal ik de gelukkige drie personen nu bekend gaan maken!

“Op vakantie in Italie met zilvervisjes in de kamer ;\” – Carly

“OMG deze film moet ik echt zien!! Gewoon te grappig 😛

Ja natuurlijk is dat dit momentje van pokemon!!
https://www.youtube.com/watch?…
Het afscheid van Butterfly zo ontroerend dat het je kippenvel geeft ;)” – Pascal

“ik was met mijn ouders op vakantie in Duitsland Medebach daar reed mijn vader een berg op de een heling van 35 % had en maar in 1 richting bereikbaar was. Toen begaven de remmen het ik heb daar een behoorlijk angstig gevoel gehad als dat je geen kippenvel bezorgd weet ik het ook niet meer.
Gellukig zijn we weer heel huids beneden gekomen door de redding van een boer met een tractor maar dat hoop ik nooit weer mee te maken” – Jens Oostland

Zie jij jouw naam en quote hierboven? Dan ben jij één van de gelukkige drie winnaars en ga jij naar Goosebumps! Om jouw prijs in ontvangst te nemen hoef je alleen nog maar jouw adresgegevens te mailen naar info@inthegame.nl. Wij zullen er vervolgens voor zorgen dat de prijsjes bij jullie terecht komen!

Niets gewonnen? Niet getreurd! Er zullen namelijk nog een hele hoop prijsvragen volgen op de website. Houd de frontpage en onze social media kanalen dus goed in de gaten!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek