Uitslag: Bioscoopkaartjes voor Hail, Caesar!

Hail, Caesar uitslag

Excuses dat het zo lang geduurd heeft, maar we zijn achter de schermen even heel druk geweest waardoor de prijsvraag er een beetje tussendoor is geglipt. Het wachten op de uitslag is eindelijk voorbij, want hier is die dan! 

In de prijsvraag vroeg ik jullie welke persoon bij intheGame de liefste was volgens jullie. Als hint gaf ik de auteur van de prijsvraag op. Een aantal hebben deze hint goed opgevangen, behalve JKampmeijer. Volgens hem is CloudNL namelijk de liefste van intheGame omdat hij de Battlefield game avonden organiseert. Mooie reden. Daarom mag ik jou alvast benoemen tot één van de drie winnaars van deze prijsvraag, gefeliciteerd!

Wat betreft de andere kandidaten, die mijn advies hebben opgevolgd… Jullie namen heb ik op briefjes geschreven en bedacht: wie van deze kandidaten vind ik de liefste? Grapje. Ik heb jullie namen in een grabbelton gestopt en willekeurig twee namen eruit getrokken. De twee gelukkige uit deze loting zijn: Saskia Van de Laar en Davinaa.

Het enige wat je nu nog moet doen om jouw prijs in ontvangst te nemen is een e-mailtje sturen, met daarin jouw adresgegevens, naar info@inthegame.nl. Vervolgens zullen wij er voor zorgen dat de kaartjes bij jullie in de brievenbus terecht komen.

Heb je niets gewonnen? Niet getreurd! Er zullen nog een hele hoop prijsvragen volgen op de website. Houd ons dus goed in de gaten via Social media en natuurlijk de frontpage!

Wist je dat: wij een digitale versie van The Division weggeven? Het enige wat je hier voor hoeft te doen is een reactie achter laten in dit artikel en deze delen op Facebook. De release van The Division is heel erg dichtbij, dus doe snel mee als je dat nog niet hebt gedaan. Op 7 maart maken wij namelijk de winnaar bekend! Bedankt voor het mee spelen!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek