Uitslag: DOOM

doom

Ietsjes later dan gepland, maar hier is die dan eindelijk. De uitslag van de DOOM prijsvraag! Het is een hele poos geleden sinds de prijsvraag online kwam, maar door de drukte heen is deze ons een beetje ontglipt.

Doom is al een hele poos bespeelbaar, maar hopelijk mag deze reboot nog jarenlang meegaan tot er weer een reboot van de reboot plaats zal vinden. De game wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe content en patches, en heeft een heel interessant systeem als het gaat om je eigen maps in elkaar knutselen.

Zoals vermeld in de prijsvraag mogen wij in samenwerking met Kinguin deze gamekey weggeven. Kinguin is een website waar jij gamekeys kunt kopen die een stuk goedkoper zijn dan in de winkel. Het nadeel is alleen dat je er geen leuk boekje en hoesje bij krijgt. Enkel digitaal dus.

De winnaar

We zullen jullie na deze twee maanden niet nog langer in spanning houden.. De winnaar van deze Doom prijsvraag is geworden: Ties Stevelink.

Gefeliciteerd met je prijs! Het enige wat je nu nog even moet doen is ons een mailtje sturen. Dit kan naar: info@inthegame.nl. Wij zullen jou vervolgens de gamekey toesturen die jij kunt verzilveren op Steam.

Niet gewonnen? Niet getreurd. Er zullen nog een hele boel prijsvragen volgen op de website. Op dit moment hebben wij een prijsvraag van de nieuwe Jason Bourne film! Als je hier aan mee doet maak je kans p 2 kaartjes, een rugtas, en een T shirt! Klik hier om mee te doen!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek