Uitslag: EA Acces, PSN en Xbox gift cards

EA Acces

Het heeft even geduurd, maar ik hoop dat het wachten het waard is geweest voor de prijswinnaars! Vreemd genoeg deed bijna iedereen mee voor de PSN kaarten en maar weinig of zelfs helemaal niemand voor de EA Acces en Xbox Marketplace Giftcards.

Zo blijkt maar weer dat de PlayStation de dominante console is onder de gamers, en dat zonder verkoopcijfers erbij te halen! Jullie deden namelijk bijna allemaal mee voor de PlayStation Network kaarten. Helaas kan ik maar twee van jullie blij maken hiermee. Zo te zien heeft ook niemand mee gedaan voor een Xbox Marketplace gift card, dat terwijl je deze kaarten ook kunt inruilen op de Windows store voor vanalles en nog wat.

Voor deze Xbox Marketplace kaarten zal iets anders verzonnen worden. Dan zal ik het verder niet langer gaan trekken dan nodig is en de winnaars bekend gaan maken van de PlayStation Network kaarten en de EA Acces gift card!

De twee gelukkige winnaars van de PlayStation Network kaarten zijn geworden:

  • YV@
  • Chris Fieman

De gelukkige winnaar van de EA Acces Gift card:

  • Leroy

Gefeliciteerd! Om jullie prijs in ontvangst te nemen, stuur even een e-mailtje naar info@inthegame.nl, dan zal ik er voor zorgen dat jij je Key krijgt. Het zijn allemaal digitale codes, het is dus niet nodig om je adresgegevens achter te laten, enkel een e-mailtje waarop wij kunnen reageren.

Niets gewonnen? Niet getreurd er zullen spoedig nog veel meer prijsvragen op de website komen, houd het dus goed in de gaten voor jouw dagelijkse portie game-nieuws, community aankondigingen, prijsvragen en nog veel meer!

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Online Pre-Paid Services, een website waar je jouw digitale tegoed van PlayStation, Xbox etc kan kopen zonder hiervoor de deur uit te moeten, voor meer informatie over Online PrePaid Services, volg de volgende link: http://www.onlineprepaidservices.com/nl/

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek