Uitslag: Fast and Furious prijsvraag

fast 8

Het heeft iets langer geduurd dan verwacht. Door de drukte van Gamescom en de tijd van het jaar heeft de prijsvraag even stil gelegen, maar we maken nu eindelijk de uitslag bekend!

Fast and Furious 8 is onlangs verschenen op Blu-ray en DVD. Om dit te vieren gaan wij twee DVD’s weggeven van deze film. In de prijsvraag vroegen we welke Fast and Furiosu film jouw favoriet is en waarom. Laten we eens kijken welke Fast and Furious films de twee winnaars het leukst vinden.

Joke Somers

“Ik vond Furious Seven heel indrukwekkend omdat dat het afscheid van Paul Walker was. Ze hebben er echt een mooie afronding van gemaakt met wat oude beelden van hem.”

Maikel Frijters

“Furious 6. De stunts daarin waren echt ongelofelijk. Net als je denkt dat je de laatste set piece al gehad hebt met een enorme tank, volgt er gewoon nog een spectaculaire vliegtuigscene…erg gaaf!”

Beide van harte gefeliciteerd! Laat even je adresgegevens achter op het volgende e-mail adres: info@inthegame.nl. Dan zorgen wij er voor dat de DVD’s bij jullie in de brievenbus beland.

Niets gewonnen? Niet getreurd! Er zullen nog veel meer prijsvragen volgen. Houd vooral de frontpage in de gaten en volg ons op de sociale kanalen om niets te missen!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek