Uitslag: Ghostbusters goodiepakket

ghostbusters

Binnenkort draait Ghostbusters in de bioscoop. Dit wilde wij graag vieren en hebben daarom een mooi prijzenpakketje samengesteld om weg te geven in een prijsvraag. Deze prijsvraag is helaas alweer afgelopen. De winnaars vind je hier beneden!

Dit keer pakken wij een filmrelease iets anders aan dan dat jullie van ons gewend zijn bij intheGame. Normaal gesproken doen wij namelijk vrijkaartjes weg. Zodat de winnaar samen met iemand naar keuze deze film mag gaan bekijken. Dit keer geven wij geen vrijkaartjes weg, maar hebben we in de plaats daarvan een mooi goodie pakket samengesteld, zodat jij als je naar de film gaat er in stijl heen kunt gaan (als je gewonnen hebt).

Zie jij jouw naam en quote hier beneden staan? Dan ben jij één van de gelukkige winnaars van het Ghostbusters goodie pakket!

  • Marij Brand

“Nope ik geloof niet in geesten… ben wel dol op zulke films, dat dan weer wel haha. Geliked & gedeeld op FB :-)”

  • Marriane van der Meer

“Gave actie, leuke goodies. Nee ik geloof niet in geesten, maar na het zien van deze film veranderd dat misschien.”

  • Davina Sleijpen

“nou… ik denk dat er leven na de dood is, dus geesten zouden dan bestaan.”

Van harte gefeliciteerd! Het enige wat je nu nog moet doen om jouw prijs in ontvangst te nemen is een e-mailtje sturen naar info@inthegame.nl met jouw adresgegevens. Wij geestige gamers zullen er vervolgens voor zorgen dat de postbode bij jullie voor klopgeest komt spelen om het pakketje af te leveren.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek