Uitslag: Ben-Hur vrijkaarten en goodies

Een tijdje terug hielden wij een prijsvraag voor Ben-Hur. Een aantal mensen hebben mee gedaan aan deze actie en daar zitten natuurlijk ook winnaars bij! Ben jij nu één van die deelnemers? Kijk dan even of jouw naam er bij staat!

In deze Ben-Hur prijsvraag kon je twee vrijkaarten winnen en een linnen tas. In totaal geven wij drie pakketten weg, lees hier beneden of jij gewonnen hebt!

Ben-Hur Movie Screenshot

 

  • Bladesrepublic

”voor school extra voor om de boeken als regent of als gym heb.”

  • JKampmeijer

”De tas kan mee naar de sportschool, voor fitness training.
Succes allemaal.”

  • Lingchoi

”Top, hier zou ik mijn man graag willen verrassen met de filmkaarten.”

Gefeliciteerd aan alle winnaars! Veel plezier met jullie nichtje, buurmeisje en kinderen! Zie jij jouw naam en quote hierboven staan? Dan ben je natuurlijk één van de gelukkige. Het enige wat jij nu nog hoeft te doen is een e-mailtje te sturen met daarin jouw adres gegevens naar info@inthegame.nl! Je hebt tot 14 september om een mailtje te sturen.

Niets gewonnen? Niet getreurd! Er zullen nog een hele hoop prijsvragen volgen op de website. Zorg er dus voor dat je op de hoogte blijft door onze website dagelijks te bezoeken en ons te volgen op social media.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek