Uitslag: Insidious Chapter 3 Blu-ray

Halloween is voorbij, maar bij de redactie menen ze nog lollig te zijn door hun maskers tot de dag van vandaag nog steeds op te houden. Volgens mij hebben ze de verkeerde lijm gebruikt. Nu Halloween voorbij is betekend dat natuurlijk niet dat het griezelen is gestopt! 

Halloween is over, maar het griezelen gelukkig nog niet, daarom geven we vandaag een Blu-ray Disc weg van Insidious Chapter 3. Bij deze Disc zit een code waarmee je toegang krijgt tot de download van de film waardoor je deze overal kunt kijken!

Ren maar alvast naar de winkel om een bak popcorn in te slaan, en misschien wel een zaklamp om ‘s avonds veilig naar de WC te gaan Pascal Jag, want jij bent de winnaar van deze horrorfilm!

Gefeliciteerd! Om jouw prijs in ontvangst te nemen, sta ik tussen vijf en zes ongeveer in de spookdimensie om jou de prijs te overhandigen, kijk wel uit dat de boze demonen jouw lichaam niet overnemen, zorgt voor een hoop ellende, bovendien zijn we daar niet verzekerd voor. Mocht dit tijdstip niet uitkomen, stuur dan even een mailtje naar info@inthegame.nl met daarin jouw adresgegevens, dan zal ik er voor zorgen dat de film bij jou terecht komt.

Heb jij niet gewonnen? Niet getreurd, er zullen namelijk nog een hele hoop prijsvragen volgens bij intheGame. Houd de website dus goed in de gaten voor jouw dagelijkse portie game news, specials, prijsvragen en nog veel meer! 

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek