Uitslag: Jack Reacher bioscoopkaartjes en Powerbanks!

Jack Reacher uitslag

Ruim twee weken verder en een berg van deelnemers later kunnen er maar drie gelukkige zijn die samen met hun partner, vriend, hond, papegaai, of verre achterneef voor niks met een leuke Powerbank op zak naar de nieuwe Jack Reacher mogen gaan.

Het zijn nog maar een paar nachtjes slapen. Dan verschijnt Tom Cruise in de nieuwe Jack Reacher op het witte doek. Wij gaan dus alsvast de winnaars bekend maken van de prijsvraag. Zodat je vanaf 20 oktober kunt gaan genieten van deze actie film.

Zie jij jouw naam, en reactie hier beneden? Dan ben jij één van de drie gelukkige winnaars!

Lucie zei:

“Wat een gewetensvraag….Tom Cruise staat eigenlijk altijd garant voor een zeer bekijkenswaardige film, van “Rain Man” tot alle delen van “Mission: Impossible”! Maar waar ik nu natuurlijk vooral aan moet denken is “Jack Reacher” uit 2012, en daar zou ik dolgraag méér van zien!”

Kevin zei:

“Mijn favoriete Tom Cruise film is Collateral van Michael Mann, waar Tom Cruise uit verandering eens niet de held speelde, maar een meedogenloze huurmoordenaar die terecht komt in de taxi bij Jamie Foxx.

Alleen al de manier hoe de film is gefilmd met moderne HD-Cameras bracht een bijna realistisch gevoel tot de film. Zijn conversaties met Jamie Foxx zijn dan ook zenuwslopend vanaf het begin tot het bittere einde.”

Anneliese zei:

“Ik vind de film Rainman erg mooi, ik heb deze film met heel veel plezier gekeken. 🙂
Groetjes Anneliese”

Alle winnaars van harte gefeliciteerd! Om jouw prijs nu in ontvangst te nemen hoef je alleen maar een mailtje vóór 12:00 21 oktober te sturen naar info@inthegame.nl, met daarin jouw adresgegevens! Veel plezier met de prijsjes!

Niets gewonnen? Niet getreurd! Er zullen nog een hoop prijsvragen volgen op de website. Binnenkort hebben wij een leuke verassing voor jullie!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek