Uitslag: Jason Bourne film kaartjes en goodies

Jason Bourne

Bijna is het zover! Dan draait de nieuwe Jason Bourne film eindelijk in de bioscoop. Om dit te vieren hebben wij een prijsvraag opgezet waarin jij kaartjes kon winnen. Daarnaast ook nog een mooie tas en een T-shirt!

De twee winnaars van deze prijsvraag zijn geworden:

  • Ingrid Kleijer

“Ik zou naar de film gaan in het Jason Bourne shirt, met de Jason Bourne rugzak, met drinken en een grote zak M&Ms, zodat ik geen seconde van de film hoef te missen.”

  • Tamara

“Die rugzak zou zeker weten door mijn zoontjes mee naar school, het zwembad of op kamp meegenomen worden!. En natuurlijk zal hij meegaan tijdens dagjes uit in de grote vakantie.”

Zie jij jouw naam en quote hierboven staan? Dan ben jij een van de twee winnaars! Gefeliciteerd! Het enige wat je nu moet doen om jouw prijs in ontvangst te nemen is ons jouw adresgegevens te sturen naar: info@inthegame.nl. Je hebt tot 1 augustus 12:00 de tijd om ons een mailtje te sturen!

Niets gewonnen? Niet getreurd! Er zullen nog een hele hoop prijsvragen volgen op de website. Zorg er dus voor dat je op de hoogte blijft door onze website dagelijks te bezoeken en ons te volgen op social media.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek