Uitslag: Kaartjes voor The Huntsman: Winter’s War

Winter's War results

Wij hebben er drie uitgekozen! Iets langer dan een week geleden hebben wij een prijsvraag geopend waarbij je kaartjes kon winnen voor de nieuwe film van The Huntsman. Blijkbaar is deze film erg geliefd als we het aantal deelnemers mogen geloven, maar helaas kan ik maar drie winnaars uitkiezen!

Wij hopen dat jullie allemaal een fijne Pasen achter de rug hebben en niet met opzet extra veel eitjes op hebben gegeten om indruk te maken op ons of jouw kans om te winnen te vergroten (het aantal gegeten eitjes deed er namelijk niet toe).

Vanaf morgen zal de nieuwe Huntsman in de bioscoop te zien zijn, dit zijn de drie gelukkige winnaars:

  • Flos de Boer
    • Heeft een zakje van 200 gram opgegeten.
  • Marianne Bitter
    • Heeft twee eitjes bij het ontbijt gegeten en een bakje vol met chocolade eitjes in de avond.
  • Chris Heijboer
    • Heeft geen eitjes gegeten, maar is wel naar een paasborrel geweest. Een gevalletje Kerstmis zonder kerstboom ongeveer?

Van harte gefeliciteerd met jullie prijs! Het enige wat je nu nog hoeft te doen om er voor te zorgen dat de prijsjes bij jullie terecht komen is je adresgegevens opsturen naar info@inthegame.nl, wij zorgen voor de rest. Je hebt tot 20 april 12:00 om ons en mailtje te sturen met de adresgegevens!

Niets gewonnen? Niet getreurd! Er zullen nog een hele hoop prijsvragen volgen bij intheGame. Zorg er dus voor dat je ons volgt op Twitter, onze pagina hebt geliked op Facebook en onze website dagelijks bezoekt zodat je niets mist over het laatste nieuws, reviews, specials en natuurlijk prijsvragen! Bekijk ook zo nu en dan even ons stream kanaal op Twitch. Regelmatig worden daar ook allerlei spullen weggegeven!

Iedereen heel erg bedankt voor het meespelen! Wat zien jullie graag als nieuwe prijsvraag bij ons op de website? Misschien kunnen wij hier dan voor zorgen.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek