Uitslag: Kaartjes + Tshirt voor Bad Neighbours 2

Slechte buren

Slechte buren of niet, er zijn 3 gelukkige winnaars die minstens één avondje kunnen ontsnappen van hun buren door een avondje de bioscoopzaal in te duiken en genieten van een verhaal dat gaat over een stel dat problemen heeft met.. Je raad het al.. Buren!

De buren in dit geval zijn hopelijk ietsjes extremer met overlast veroorzaken dan jullie buren. Mocht dit niet het geval zijn dan zou ik snel op zoek gaan naar een nieuwe buurt!

Om de spanning niet langer in leven te houden zal ik de drie gelukkige maar even aankondigen!

Gerda zei het volgende:

“Geen parkeerplaats? Geen probleem, dan zetten we ‘m toch gewoon overdwars… who cares dat de auto dan half op straat staat.
Even wat ophalen uit huis? Cabriodak open, muziekje op volume 100 en gaan met die banaan.
Afval, maar het past niet in de kliko…? Just burn it. Op het grasveldje naast je huis.
En de hond kan gewoon poepen in de voortuin van de buren, da’s ook geen probleem!”

Antonie lijkt naast vervelende buren ook vervelende buren van buren te hebben..

“Wij hebben eigenlijk een Bad Buurt. Het zijn voor het grootste gedeelte mensen die lekker vervelend kunnen zijn. Zo is er dagelijks ruzie over de parkeerplaatsen. Het zijn voor een groot deel luidruchtige mensen. Hun taalgebruik is niet netjes, ook hun kinderen in verschillende leeftijden variërend van peuter tot volwassen hebben een grote mond. Regelmatig is de politie aanwezig in onze buurt. Er zijn onderling ruzies, maar ook problemen tussen partners.”

De Buren van Manuela zijn verhuizers!

“Ja helaas wel. De hele dag is er lawaai te horen. Met name in de avond, dan klinkt het alsof ze al hun meubels aan het verplaatsen zijn. Er is regelmatig visite die de buurt bij elkaar schreeuwt. Wanneer deze visite ook weer vertrekt, word er lekker vaak getoeterd. Het maakt niet uit dat mensen rond die tijd al lekker in bed liggen. Ze hebben meerdere honden die in hun afwezigheid lekker hard blaffen en door het huis rennen en in de gordijnen springen. Bovendien houden ze ons constant in de gaten en kijken voortdurend ons huis binnen. Nee we hebben het niet getroffen met onze buren.”

Zie jij jouw naam en quote hierboven staan? Dan betekent dat dat jij één van de drie gelukkige winnaars bent! Het enige wat je nu nog hoeft te doen om jouw prijs in ontvangst te nemen is een mailtje sturen naar info@inthegame.nl met daarin jouw adresgegevens zodat wij er voor kunnen zorgen dat de prijsjes bij jullie terecht komen! LET OP: Je hebt tot uiterlijk 10 mei 12:00 om een mailtje te sturen.

Geen kaartjes gewonnen voor Bad Neighbours 2? Geen zorgen! Er zullen nog een hele hoop prijsvragen volgen. Houd de website dus goed in de gaten!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek