Uitslag: intheGame Kerstpakketten actie

pakketten

Wij hopen dat iedereen een fijne kerst achter de rug heeft. Wij gaan de feestdagen nog een klein beetje opfleuren voor drie man. Ben jij één van de gelukkige winnaars? Ben jij de gloednieuwe eigenaar van een Overwatch Collector’s Edition? Lees snel verder.

Voordat we de winnaars bekend gaan maken wil ik graag alle deelnemers bedanken. Wij zullen enkele van jullie een e-mailtje sturen om vervolgens een troostpakketje jullie kant op te sturen. Ook willen we graag alle uitgevers bedanken die hebben meegeholpen aan het samenstellen van de pakketten. En dan nu.. De winnaars!

De derde prijs is gewonnen door:

Marlie!

Pikachu

Marlie van harte gefeliciteerd met je prijs. Je bent vanaf nu de eigenaar van The Crew voor de Xbox 360, een Ubisoft goodiebag, MXGP 2 voor de PC en nog veel meer!

De tweede prijs is gewonnen door:

Melloney!

ps4

Helaas zit het Skylanders pakket niet bij de tweede prijs, maar we hopen dat wij jou hier ook heel blij mee kunnen maken. Gefeliciteerd! Vanaf nu mag je aan de slag met de Destiny Collection, Trackmania Turbo en The Crew voor Xbox One! En nog veel meer natuurlijk.

Ten slotte gaat de eerste prijs naar:

Carly!

kerstbal

Jij bent vanaf nu de gelukkige eigenaar van de Overwatch Collection, Skylanders starter pack, de Destiny Collection, Trackmania Turbo, Uncharted 4 en Sherlock Holmes voor de Playstation 4. Onderweg mag je aan de slag met Monster Hunter Generations voor de 3DS en nog veel meer natuurlijk.

Ik ontvang graag van alle winnaars nog even een mailtje met daarin de adresgegevens en de maten van de T-shirts (Black Desert Online). Dit zijn vijf T-shirts voor jou en vier vrienden. Je kunt ons bereiken op het volgende mail adres: info@inthegame.nl

Dat was het voor dit jaar! Wij hopen jullie allemaal volgend jaar weer terug te zien op de website. Een fijne jaarwisseling en tot ziens in 2017!

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek