Uitslag: Kerstpakketten actie 2017

christmas gifts

Vorige maand kon jij mee doen aan onze jaarlijkse kerstactie om kans te maken op één van de drie kerstpakketten die zijn gevuld met verschillende games en goodies. Vandaag maken wij de top drie inzendingen bekend!

Opnieuw was het een succes en we hebben intern enorm veel moeite gehad om de beste drie uit te zoeken, maar het is uiteindelijk gelukt! Ten eerste willen wij graag iedereen bedanken die het mogelijk hebben gemaakt om dit jaar opnieuw een actie op te zetten! Ten tweede.. De winnaars.

De derde plaats

De derde plek is veroverd door Ramon S. Ramon heeft zijn desktop weten om te toveren tot een INTHEGAME-Machine, met niemand minder dan Super Mario als mascotte. Ramon, van harte gefeliciteerd met je prijs!

inthegame pc

De tweede plaats

Trouwe bezoeker bb70 is de gene die op de tweede plaats is beland. Met dit Donkey Kong T-shirt kunnen wij in vrede de release van Donkey Kong Country Tropical Freeze tegemoet. Volgende keer in maatje M asjeblieft, ik ben nog niet zo breed als Donkey Kong namelijk. Veel plezier met je prijs!

itg kong

De hoofdprijs

Last, but not least hebben we een hoofdprijswinnaar! Loek S heeft de eerste prijs weten te veroveren met een hele schattige tentoonstelling van Ash die samen met Pikachu de slee van de Kerstman heeft bemachtigd. Hopelijk wordt het prijzenpakket niet door Team Rocket gekaapt onderweg. Gefeliciteerd!

itg ash

Dat was het ‘m weer! Tegen de feestdagen van 2018 zijn we er natuurlijk weer bij om mooie pakketten samen te stellen. Heb je geen prijs gewonnen? Houd dan even je mail goed in de gaten. We gaan namelijk een aantal troostprijsjes versturen.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek