Uitslag: Kerstpakketten actie!

De kerst zit er al weer op, maar voor een aantal gelukkige onder ons nog niet helemaal! We hebben namelijk een keiharde keuze moeten maken tussen alle te gekke inzendingen dit jaar voor de kerstpakketten actie. Er zijn drie winnaars uit komen rollen, maar dat is nog niet alles. We zullen de aankomende dagen contact opnemen met een aantal personen die net niet gewonnen hebben, om ze toch nog een troostprijsje te overhandigen!

Wij hopen dat jullie allemaal een fijne kerst achter de rug hebben en al een abonnement hebben afgesloten bij de sportschool, misschien wel hard nodig na al dat eten de afgelopen dagen. Ook wij hebben flink genoten van de kerstdagen en zijn nu lekker rustig aan het bijkomen om volgend jaar weer flink aan de slag te gaan. Toch wil ik een aantal personen gaan feliciteren met hun derde kerstdag! Laten we beginnen met de winnaar van de derde prijs!

De winnaar van de derde prijs is geworden: Marianne!

kerstmandje intheGame

Zij heeft eerst de kleurplaat met een houtbrander in het dienblad gebrand, vervolgens dit ingekleurd met verf en daarna gelakt. Bekijk het resultaat hierboven!

 

De tweede prijs is gewonnen door: bb70

airbrush intheGame

Mooie airbrush op de auto. Die zal nog lang reclame gaan rijden voor intheGame. Bekijk het resultaat hierboven!

 

Tot slot, de hoofdprijs! Deze is gewonnen door: Jacqueline!

iTG taartiTG taart

Zij heeft een taart gebakken met daarop de kleurplaat! Smakelijk eten!

 

Alle prijswinnaars, van harte gefeliciteerd! Om nu jouw prijs in ontvangst te nemen, stuur een e-mailtje naar info@inthegame.nl met daarin jouw adresgegevens en jouw gewenste T-shirt-maten! Wij kunnen niet garanderen dat jouw maat op voorraad is, mocht dit het geval zijn nemen wij weer via de mail contact met jullie op!

Alle deelnemers, heel erg bedankt voor het mee doen aan deze actie! Wij hebben heel erg genoten van jullie inzendingen! Mocht je niets gewonnen hebben? Niet getreurd, wij zullen met een aantal kandidaten contact opnemen voor een klein troostprijsje!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek