Uitslag: kerstpakketten winactie 2018

kerst lootbox

Het is alweer 2019. Dit betekend dat de drukke, maar gezellige kerstdagen alweer voorbij zijn. Dit betekend ook dat de kerstpakkettenactie van 2018 alweer ten einde is. Er zijn ontzettend mooie inzendingen opgestuurd!

Voor de jury was het dit jaar ontzettend lastig om een top drie te plaatsen, maar gelukkig mogen we dit jaar meer dan drie winnaars belonen voor hun inzet en prachtige inzendingen. Voordat we echter zo ver zijn. Laten we eens een kijkje nemen naar de top drie!

De derde prijs is gewonnen door: Willem De Sera! Dit jaar mag jij onder andere aan de slag gaan met Tennis World Tour, Gravel, Halo 3, Payday 2 en nog veel meer! Willem heeft een einde game-kerstboom gemaakt met een schitterende intheGame piek!Willem de Sara

De tweede prijs is gewonnen door: Indiana Willems. Dit jaar kan je nog even vooruit met Assassin’s Creed goodies, Life is Strange, Shadow of War, Lego DC Villains en nog veel meer! Indiana heeft het intheGame logo voorzien van een volledige kerst-makeover!

Indiana Willems

De hoofdprijs is gewonnen door: Jorna! Hitman 2, Detroit: Become Human, Tomb Raider, Dissidia en nog veel meer staat jou te wachten in 2019! Jorna heeft er voor gezorgd dat de kerstboom voorzien is van intheGame accessoires en een heleboel retro-consoles!

Jorna

We hebben veel meer ontzettend mooie inzendingen ontvangen en alhoewel we niet iedereen kunnen belonen voor de moeite willen we graag de volgende personen nog even in het zonnetje zetten: Sanne Brattinga, met een zelfgemaakte intheGame snowglobe en Dylan Crijns met een kerst-laptop en een brief aan de kerstman. Ook voor jullie is er een pakketje met prijzen onderweg!

 

Iedereen bedankt voor het meespelen en de beste wensen voor 2019! We zullen dit jaar nog veel meer prijsvragen houden en uiteraard keert de kerstpakketten actie opnieuw terug in december. Nog maar 11 maandjes! Welke inzending vind jij het mooist? Wij zijn benieuwd!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek