Uitslag: Krampus

De kerst komt steeds dichterbij, wij hebben de kerstboom al opgezet bij intheGame! In plaats van ballen hebben we er eikels in gehangen, hebben we toch meer dan genoeg van bij de redactie. Als er eentje kapot valt hangen we er gewoon een nieuw in! Nee hoor, we laten de boom in zijn waarde en hebben er toch maar iets moois van gemaakt.

Allemaal leuk en aardig, die kerstboom, maar daarvoor zijn jullie niet helemaal naar deze kant van het internet gekropen. Jullie willen namelijk weten wie er kaartjes heeft gewonnen voor de film Krampus, toch? Wij hebben aan de kerstman gevraagd wie van de deelnemers het liefste is geweest afgelopen jaar. Helaas was de uitslag niet zo denderend dus hebben we dat maar achterwege gelaten. De drie winnaars hebben we uiteindelijk wel gevonden, maar de liefste zijn het zeker niet. Carly, Jo van den Broek en Jens Oostland zijn de drie winnaars van deze prijsvraag!

Zijn jullie klaar om de kerst-demoon in jullie los te laten om de heerlijke feestdagen te terroriseren? Nee? Dat hoeft gelukkig ook niet, jullie mogen namelijk gaan kijken hoe Krampus dit al gaat doen! Om jouw prijs in ontvangst te nemen moet je wel even het volgende doen: Heb je al cadeautjes onder de kerstboom liggen? Zo ja, scheur deze dan stuk voor stuk open, want in één van deze cadeautjes zitten namelijk de vrijkaartjes voor de film. Als je na dit avontuur erachter bent gekomen dat er helemaal geen vrijkaartjes aanwezig zijn, mag je een mailtje sturen naar info@inthegame.nl, met daarin jouw adresgegevens. Ik zal er vervolgens voor zorgen dat de kaartjes bij jou in de brievenbus terecht komen.

Heb je niets gewonnen? Niet getreurd, er zullen nog heel veel prijsvragen volgen op de website! Neem bijvoorbeeld een kijkje naar de Kerstpakketten prijsvraag die nu gaande is bij intheGame!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek