Uitslag: Kubo vrijkaarten en goodies

Kortgeleden hadden wij een prijsvraag omtrent de film Kubo en het Magische Zwaard. Hier is nu dan de uitslag van bekend! Ben jij misschien één van de winnaars? Lees verder om erachter te komen!

In de prijsvraag kon je niet alleen vrijkaartjes winnen, maar ook een origamiset en een rugzak van Kubo! We geven in totaal drie pakketten weg! Lees hier beneden wie gewonnen heeft.

Kubo and the Two Strings

  • Nikkipooh

”Ik geef het aan mijn nichtje. Wij gaan graag samen naar de bios en ik weet nu al dat ze dit zo leuk gaat vinden!”

  • Maikel Frijters

”Ik zou de rugzak aan mijn buurmeisje geven. Ze was ook enorm fan van The Boxtrolls dus ik verwacht dat deze film ook heel erg in de smaak zal vallen! :)”

  • Tamara

”leuke actie!. Ik zou natuurlijk gave figuren met de origamiset maken met mijn zoontjes. En de jongste neemt de rugzak graag mee naar school, voetbal en zwemmen.”

Gefeliciteerd aan alle winnaars! Veel plezier met jullie nichtje, buurmeisje en kinderen! Zie jij jouw naam en quote hierboven staan? Dan ben je natuurlijk één van de gelukkigen. Het enige wat jij nu nog hoeft te doen is een e-mailtje te sturen met daarin jouw adres gegevens naar info@inthegame.nl! Je hebt tot 14 september om een mailtje te sturen.

Nogmaals gefeliciteerd aan de mensen die gewonnen hebben! Zit jij hier nu niet bij? Wees niet getreurd. We hebben regelmatig prijsvragen dus doe de volgende keer zeker weer mee.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek