Uitslag: Like, deel en win prijsvraag

Like, deel en win

De uitslag is bekend, de eerste community prijsvraag van intheGame is een feit en het enigste wat ons nu nog te doen staat is een winnaar bekendmaken. Voordat we dat gaan doen wil ik jullie er nog éénmaal op wijzen dat we op dit moment nog een andere prijsvraag hebben staan. Deze komt dan wel uit de redactie maar is net zo goed een prijsvraag die je kunt winnen. De uitslag daarvan word 16 augustus bekendgemaakt.

Het gaat hierbij om de prijsvraag: Win God of War 3 Remastered voor de PlayStation 4. je kunt nog steeds meedoen en deelnemen om te winnen. Maar goed, op naar de uitslag van deze prijsvraag. Hiermee kun je een waardebon winnen ter waarde van €20,- welke je uit kunt geven op Steam voor een leuke game of zo. We hadden de keuze uit een aantal welke de actie hebben meegedaan en ook daadwerkelijk gedeeld hebben via de sociale wegen waar wij om vroegen. Diegene die dit als meeste en beste gedaan heeft, wint. Zo makkelijk kan het zijn om bij ons een prijs te winnen. Zo makkelijk zal het ook in de toekomst met prijsvragen gaan. We vragen iets kleins, doe je mee maak jij kans om te winnen.

We willen iedereen bedanken die heeft meegedaan aan de Like, deel en win prijsvraag en deze met zijn vrienden, bekenden en familie gedeeld heeft. het was voor ons een lastige keuze welke wij dan ook uitvoerig besproken hebben. Ook mede omdat dit de eerst prijsvraag was die wij vanuit de community op de website geplaatst hebben. Nu, over tot de orde van de dag en de winnaar bekendmaken van de Like, deel en win actie.
De winnaar van deze prijsvraag is geworden: Joost Kampmeijer. Om jou prijsvraag in ontvangst te nemen vragen wij jou een mailtje te sturen naar: info@inthegame.nl onder vermelding van je naam en email adres. Dan zullen wij ervoor zorgen dat jij je waardebon in je mail krijgt.

Blijf met regelmaat op inthegame.nl kijken. Maandelijks zullen wij de beste prijsvragen op de site te zetten waarmee je leuke games of goodies kunt winnen.

Tags

Over: Helldon

Mijn naam is Iwan de Haan, eigenaar van intheGame en een zeer fanatieke gamer in hart en nieren. Al zolang ik kan herinneren ben ik al deel van de intheGame community. Daarvoor ook bij de grotere, betere community meegespeeld. Ook in de serieuzere, hogere gaming scene heb ik mijn knopjes mogen drukken.. Wil je meer informatie over mij weten, je kunt me dagelijks vinden bij ons op Discord!

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek