SPONSORS

PARTNERS

inThegame kinguin Deals

Ran-D Zombie

Destiny 2 – Worldwide Reveal Trailer

Uitslag: Like, deel en win prijsvraag

Like, deel en win

De uitslag is bekend, de eerste community prijsvraag van intheGame is een feit en het enigste wat ons nu nog te doen staat is een winnaar bekendmaken. Voordat we dat gaan doen wil ik jullie er nog éénmaal op wijzen dat we op dit moment nog een andere prijsvraag hebben staan. Deze komt dan wel uit de redactie maar is net zo goed een prijsvraag die je kunt winnen. De uitslag daarvan word 16 augustus bekendgemaakt.

Het gaat hierbij om de prijsvraag: Win God of War 3 Remastered voor de PlayStation 4. je kunt nog steeds meedoen en deelnemen om te winnen. Maar goed, op naar de uitslag van deze prijsvraag. Hiermee kun je een waardebon winnen ter waarde van €20,- welke je uit kunt geven op Steam voor een leuke game of zo. We hadden de keuze uit een aantal welke de actie hebben meegedaan en ook daadwerkelijk gedeeld hebben via de sociale wegen waar wij om vroegen. Diegene die dit als meeste en beste gedaan heeft, wint. Zo makkelijk kan het zijn om bij ons een prijs te winnen. Zo makkelijk zal het ook in de toekomst met prijsvragen gaan. We vragen iets kleins, doe je mee maak jij kans om te winnen.

We willen iedereen bedanken die heeft meegedaan aan de Like, deel en win prijsvraag en deze met zijn vrienden, bekenden en familie gedeeld heeft. het was voor ons een lastige keuze welke wij dan ook uitvoerig besproken hebben. Ook mede omdat dit de eerst prijsvraag was die wij vanuit de community op de website geplaatst hebben. Nu, over tot de orde van de dag en de winnaar bekendmaken van de Like, deel en win actie.
De winnaar van deze prijsvraag is geworden: Joost Kampmeijer. Om jou prijsvraag in ontvangst te nemen vragen wij jou een mailtje te sturen naar: info@inthegame.nl onder vermelding van je naam en email adres. Dan zullen wij ervoor zorgen dat jij je waardebon in je mail krijgt.

Blijf met regelmaat op inthegame.nl kijken. Maandelijks zullen wij de beste prijsvragen op de site te zetten waarmee je leuke games of goodies kunt winnen.

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

 • Darkness

  Gefeliciteerd!

 • Gefeliciteerd Joost!

 • Van harte Joost, veel speel plezier !!

 • JKampmeijer

  Yahoooo, thanks InTheGame.
  En bedankt allen voor de felicitaties, succes bij de volgende prijsvraag.

  • Darkness

   niet vergeten om mij een leuk steam cadeautje te giften hè? (A) XD

  • Veel plezier met je Steam Gift card ter waarde van €20,- Doe er iets leuks mee, kom bijvoorbeeld eens bij ons op Teamspeak mee gamen! Met de game die je ervoor aangeschaft hebt 😛

 • Chelro

  Gratz doe er wat leuks mee, neem je vriendin op een shop uitje doot de steam winkel xd

Advertentie

kinguin Mass Effect Andromeda Deals

Deze maand

Spring naar werkbalk