Uitslag: Marvel Dag

Marvel

Wij hopen dat iedereen ondertussen al genoten heeft van de nieuwe Captain America film, die onlangs in de bioscoop verschenen is. Dat was namelijk de reden, samen met Marvel Dag, voor het opstellen van de prijsvraag!

Heb je de nieuwe Captain America filmnog niet gezien? Bekijk dan hier nog even onze recensie over de nieuwe film in de serie. Wij gaven de film een 7. Het is een mooi deel in de serie, maar in vergelijking tot wat we al gezien hebben van de Avengers viel het toch een klein beetje tegen.

De gelukkige winnaar van de twee Marvel Films is geworden: Xymie! Van harte gefeliciteerd met jouw prijs. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is een e-mailtje, met daarin jouw adresgegevens, sturen naar info@inthegame.nl. Wij zullen er vervolgens voor zorgen dat de twee films bij jou in de brievenbus terecht komen.

Xymie heeft trouwens gekozen voor team Iron-Man, een goede keuze!

“Team ironman! Met Black Widow en Spiderman in zijn team moeten hun bijna we het coolste team zijn! Ben ook wel benieuwd naar Black Panther.

Wat ik wel apart vind is dat iedereen in team Iron man z’n beetje een IQ van 180 heeft en iedereen die in Team Cap zit op een wat normaler niveau zit. Wat me doet vermoeden dat team Ironman deze film met hun hoofd denken en team cap met hun hart. Hierdoor zou in de film team cap best wel eens een logischere keus kunnen zijn.

Maar kwa helden zo van te voren, team ironman all the way!”

Ben jij het eens met zijn stelling? Laat het even weten, en Xymie, laat ons even weten wat jij van de films vond!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek