Uitslag: The Mummy prijsvraag

the mummy

Het duurde iets langer dan gehoopt, maar de prijzen zijn binnen en dat betekend dat de winnaars bekend worden gemaakt van de enige echte The Mummy prijsvraag. We delen vier T-shirts uit van de film, dus er zijn dan ook vier winnaars.

Deelname aan de prijsvraag was heel simpel. Het enige wat je moest doen om kans te maken op de prijs was in een reactie laten weten welke Mummy film jouw favoriet is. De vier winnaars staan hier beneden, met hun reactie:

Milan DanielsonThe mummy returns, vanwege Dwayne Johnson en zijn schitterende vertolking van de Scorpion King.”

Arianne Gubler“The mummy (1999). Ik had het niet meteen naar gekeken, omdat ik eerst dacht dat het een horror zou zijn. Op een gegeven moment was dit op de tv en kreeg ik wat fragmenten mee. Het bleek helemaal geen enge film te zijn, maar een leuke avonturen film. Later heb ik het ook helemaal bekeken. Een film met veel avontuur. Leuk!”

Els Timers “De film The Mummy uit 1999 was de eerste mummyfilm die ik zag en daar heb ik hele goede herinneringen aan overgehouden. Ik vond de hele serie leuk en ook de Scorpion King spinoffs (waar we The Rock goed leerden kennen). Toch blijft de allereerste mijn favoriet en elke keer als deze film op tv komt, blijf ik kijken!”

Jens Oostland“The Mummy Returns de prinses is echt lekker”

Dat vinden wij ook, Jens. Zie jij jouw naam en reactie hier boven staan? Dan betekent dit dat jij een van de gelukkige bent met een The Mummy T-shirt! Je moet nu alleen nog eventjes jouw adresgegevens mailen naar info@inthegame.nl zodat we er voor kunnen zorgen dat het shirtje jouw kant op komt! Laat ook even weten welke je maat je het liefste hebt, dan proberen we daar zover als mogelijk rekening mee te houden.

Heb je niets gewonnen? Niet getreurd! Er zullen nog een aantal mooie prijsvragen verschijnen binnenkort. Houdt de website dus goed in de gaten en like ons op Facebook om niks te missen!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Poll

dé Kijkhoek

dé Luisterhoek