Uitslag: Paranormal Activity

spooky
Ivy George plays Leila in Paranormal Activity: The Ghost Dimension from Paramount Pictures.

Paranormal Activity: The Ghost Dimension draait sinds 22 oktober in de bioscoop en zoals jullie weten gaan wij in totaal zes kaartjes weggeven, verdeeld over drie gelukkige personen! Daarnaast zul je er een mooie camera filter bij winnen om natuurlijk angstaanjagende selfies te maken terwijl de trailers spelen in de bioscoopzaal.

Nu Halloween voor de deur staat is het natuurlijk een prachtige tijd om van deze film te gaan genieten. Dit deel is iets anders dan zijn voorgangers, in dit deel zul je namelijk zien wat er in de vorige delen NIET te zien was. Geesten natuurlijk! In de vorige delen van Paranormal Activity zag je namelijk van alles bewegen en vallen, maar nooit zag je daadwerkelijk wie of wat de boosdoeners waren. Hier gaat verandering in komen bij Paranormal Activity: The Ghost Dimension. Voor het eerst zul je in een Paranormal Activity zien wie al die pannen eigenlijk op de grond gooit.

Nu hebben we drie winnaars uitgekozen die samen met iemand anders mogen gaan genieten van deze film. Om jullie niet langer in spanning te houden zal ik de gelukkige maar bekend gaan maken! De winnaars zijn:

  • bb70
  • Jens Oostland
  • Carly

Staat jouw naam hierboven? Dan mag je even een mailtje sturen met jouw adresgegevens naar info@inthegame.nl. Wil je geen mailtje sturen, dan kan je natuurlijk altijd een laken over je kop trekken en met een mandje langs mijn deur komen voor een Trick or Threat! Gefeliciteerd aan alle winnaars! We hopen dat jullie veel plezier hebben met de kaartjes en niet teveel jullie handen voor jullie ogen moeten houden, de angstaanjagende selfies zien we natuurlijk ook graag terug!

Heb jij niets gewonnen? Jammer! Maar er zullen nog heel veel prijsvragen volgen op onze website, houd de frontpage dus goed in gaten voor jouw dagelijkse portie gaming nieuws en misschien wel een leuke prijsvraag!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek