Uitslag: Sanctum

sanctum

Sanctum, een tower defense game en first person shooter gemengd tot een nieuw genre dat een vrij unieke gameplay bied aan de spelers. De game is al een tijdje uit, maar dat mag natuurlijk niet de pret van zo’n game bederven. Vandaag maken wij de winnaar bekend van de prijsvraag!

Voor degene die de prijsvraag gemist hebben en niet weten wat sanctum is:

Sanctum is een First Person Shooter Tower Defence game. Vreemde combinatie? Misschien, maar het ziet er toch wel heel erg gaaf uit. In dit spel stap jij in de schoenen van een Core Guardian, een elite soldaat wiens plicht het is om de stad: Elysion One te beschermen tegen hordes van buitenaardse wezens.

Wat zo uniek is aan dit spel ten opzichte van andere Tower Defence games is dat jij in dit spel direct in de actie duikt door de hoofdrol te spelen in het verdedigen van de stad door gebruik te maken van je eigen wapens naast het bouwen van de nodige torens die helpen om de vijanden af te maken. Sanctum is dus een combinatie van Tower Defence en First Person Shooter samen gemengd tot een hele unieke ervaring!

Dan nu over op de gelukkige winnaar van de Sanctum Steam key! Vanaf vandaag mag Richard Vonk zijn vaardigheden in het verdedigen van de stad met behulp van torens en zijn eigen arsenaal op de proef gaan stellen. Gefeliciteerd!

Om jouw prijs in ontvangst te nemen hoef je enkel een mailtje te sturen naar info@inthegame.nl. Hier zullen wij dan op reageren met de Steam key voor Sanctum. Weet je niet hoe je deze moet verzilveren op Steam? Vermeld dit dan even, dan zullen we stap voor stap uitleggen hoe dit in zijn werk gaat!

Niets gewonnen? Niet getreurd! Er zullen nog heel veel prijsvragen volgen op de website. Houd deze dus goed in de gaten!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek