Uitslag: Scouts guide to zombie Apocalypse

Tussen alle drukte met prachtige releases en verloren uren in de nieuwste games hebben we toch nog een gaatje gevonden om de winnaars uit te zoeken van de prijsvraag: A scouts guide to the zombie apocalypse. Ben jij de gelukkige winnaar? Lees snel verder!

Wat jij ook gaat doen als er een zombie uitbraak zou plaatsvinden bij jou in de buurt, er zijn genoeg games, films en series die jou een beetje en idee geven over wat jij er zoal tegen kunt doen. Ga jij een winkelcentrum in en gebruik jij alles wat je kunt vinden om de breindode dolers te onthoofden, sta jij geregistreerd bij Vault-Tec en krijg je misschien wel toegang tot een fallout-shelter of een zombie-shelter? Of, ga jij fully loaded, big guns alles kapot maaien wat je tegen komt? Wat zou een scout gaan doen in zo’n geval? Nou, hier gaan de volgende drie gelukkige achter komen:

  • Ramon van Dalum;
  • Maikel Frijters;
  • Le Epic

Gefeliciteerd met jullie prijs! Om jouw kaartjes in ontvangst te nemen vraag ik jullie om een mailtje te sturen naar info@inthegame.nl, met daarin jullie adresgegevens. Dan zullen wij ervoor zorgen dat de kaartjes bij jullie in de brievenbus terecht komen.

Heb jij niets gewonnen? Niet getreurd, er zullen nog heel veel prijsvragen volgen op onze frontpage. Volgende maand zal er een mooie kerstspecial plaatsvinden waarin wij mooie pakketten gaan weggeven! Houd de website dus goed in de gaten voor jouw dagelijkse portie game nieuws, specials, community gerelateerde artikelen, prijsvragen en meer!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek