Uitslag: Spider-Man Prijsvraag

Spider-man

Hopelijk heb je ondertussen al de tijd genomen om Spider-Man te zien in de bioscoop. Zo nee, dan volgt hier een korte Public Service Announcement: Ga deze film zien! Oh ja, we gingen prijzen weggeven. Komt ‘ie!

Je weet ondertussen wel hoe dit loopt. Zie jij jouw naam en quote hier beneden? Dan betekent dit dat jij één van de winnaars bent. We hebben vandaag twee winnaars, beide ontvangen een Spider-Man zonnebril en een Spider-Man telefoonhoesje.

Roger

“Mijn favoriete Spider-man acteur is Tobey Maguire omdat hij altijd die ‘awkward’ momenten had met Mary Jane ook ben ik op gegroeid met hem als spider-man en heeft hij sowieso altijd een plaats in mijn hart! Toch vond ik Tom Holland ook wel heel goed maar ik denk dat ik hem nog iets vaker moet zien om er echt helemaal aan te wennen en hem beter te vinden dan Tobey.

Ik wil de zonnebril echt super graag winnen toevallig ben ik die van mijzelf laats ook kwijtgeraakt…”

Wout Jut

“Ik vond Andrew Garfield beter en stoerder dan Tobey Maguire (hem vond ik
nogal een zeurkous en een beetje zielig), maar Tom Holland heeft mij met
Civil War overtuigd dat hij de beste/stoerste en grappigste Spider-Man
is. ;-)”

Gefeliciteerd beide! Het enige wat je nu nog even moet doen om er zeker van te zijn dat je de prijzen thuis ontvangt is een e-mailtje sturen naar info@inthegame.nl met daarin jouw adresgegevens. Bedankt voor het meespelen en tot de volgende!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek