Uitslag: Starter pack Disney Infinity 3.0

disney figures

Na het grote succes van de Disney Infinity 2.0 figurines mochten wij snel weer verder met een prijsvraag van Disney Infinity 3.0. Dit maal een grotere prijs, namelijk: een Disney infinity 3.0 Starter Pack!

Het heeft een tijdje geduurd maar er is dan toch eindelijk een gelukkige prijswinnaar uit komen rollen, jammer genoeg komt deze uitslag iets later dan verwacht online, de reden hiervoor is eigenlijk best wel grappig… Ik zat namelijk in Disneyland Paris! Je zou bijna denken dat het iets te maken heeft met deze prijsvraag, maar dat heeft het natuurlijk niet. Wel heb ik natuurlijk kunnen genieten van de Disney Infinity figuren, alleen dan in real life.

Terug naar de prijsvraag… Jullie zijn natuurlijk heel erg benieuwd naar de gelukkige die dit Starter Pack van Disney Infinity 3.0 in ontvangst mag nemen. Let er op dat jullie bij het meedoen van een prijsvraag er voor zorgen dat jullie alle nodige vereisten hebben voltooid om uiteindelijk kans te maken om de prijs in ontvangst te nemen, laat ons dus zien dat jij het bijvoorbeeld gedeeld hebt via social media.

Dan zal ik nu de spanning gaan verbreken en de nieuwe eigenaar/eigenares van een Disney Infinity 3.0 Starter Pack gaan benoemen! De winnaar is:

  • Jacqueline Gollatz

Van harte gefeliciteerd! Om jouw prijs in ontvangst te nemen, stuur een e-mailtje met jouw adresgegevens naar info@inthegame.nl, dan zullen wij er voor zorgen dat dit pakket jouw kant op komt.

Heb jij niet gewonnen? Wees niet getreurd! Er komen nog heel veel prijsvragen naar onze website toe, dus blijf vooral onze website bezoeken zodat je geen kans mist om iets te winnen! Als je meedoet zorg er voor dat je een gebedje hebt voorbereid voor de RNG goden, zodat zij jouw kans om te winnen misschien iets kunnen vergroten.

Bedankt voor het meedoen iedereen! See you intheGame!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek