SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Uitslag: Sword Art Online Hollow Fragment

Sword Art Online banner

Waar zo’n drie weken geleden een review van is uitgekomen op onze website, en wij vorige week een prijsvraag zijn begonnen voor het spel Sword Art Online Hollow Fragment voor de PlayStation 4, mogen wij vandaag dan eindelijk de gelukkige winnaar gaan benoemen!

Voordat we de winnaar gaan aankondigen wil ik jullie nog een keer terug verwijzen naar de review welke werd geschreven door Brightness, helaas is zij niet meer lid van ons redactie team. Daarom zullen jullie geen anime artikelen meer tegenkomen op de donderdag. Helaas maar waar, de anime artikelen waren zoals opgemerkt best wel interessant volgens de bezoekers. Vandaar dat ik deze prijsvraag even overneem om de winnaar bekend te maken.

Maargoed, verder op de prijsvraag. Zoals alle trouwe Sword Art Online fans al wisten is het antwoord op de vraag: Hoe heet het apparaat waarmee Kirito de virtuele wereld Sword Art Online in gaat? Natuurlijk de NerveGear. Misschien wel vergelijkbaar met de virtual reality brillen die langzaam de markt op komen, helaas had de NerveGear ook een heel groot nadeel, je kon namelijk niet meer uitloggen uit het spel. Ging je dood ingame, werd er een schok vanuit de helm naar je hersenen gestuurd waardoor je dus stierf.

Ik zal jullie niet langer in spanning houden, de winnaar van Sword Art Online Hollow Fragment voor de PlayStation 4 is geworden:

Ingrid Hermans!

Om jouw prijs in ontvangst te nemen stuur dan een berichtje naar info@inthegame.nl, dan zullen wij er voor zorgen dat de prijs bij jou aan komt, in dit geval is het een code die je moet verzilveren in de PlayStation Store. Dus stuur een mailtje naar het bovenstaande e-mail adres, dan krijg een mailtje terug met de code.

Heb jij niet gewonnen? Niet getreurd, er zullen nog heel veel prijsvragen langskomen. Houd de website dus goed in de gaten!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

  • Bryan Brandhorst

    gefilciteerd!!! en game on maar staat iets in de tekst wat niet helemaal klopt namelijk helaas had de NerveGear ook een heel groot nadeel, je kon namelijk niet meer uitloggen uit het spel dit lag niet aan de nervegear maar aan het spel sao want in alo kon die wel gewoon uitlogen en hij gebruikten daarmee gewoon ook de nervegear.

  • JKampmeijer

    Gefeliciteerd Ingrid

  • GEELICITEERD Ingrid Hermans!

  • Pascal Jag

    Gefeliciteerd!!! En laat nog even weten wat je zelf van de game vindt zodra je hem gespeeld hebt 😉

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk