Uitslag: Transformers prijsvraag

Transformers

Vandaag is het een mooie maandag, want we gaan bekend maken wie de winnaars zijn geworden van de Transformers prijsvraag! Het zijn er maar liefst drie stuks, dus laten we snel verder gaan naar de uitslag.

Zie jij jouw naam en reactie hier beneden tussen staan? Dan betekent dit dat jij gewonnen hebt!

“Soundwave omdat hij een gave stem heeft en minions bij zich draagt. Dit zijn kleine transformers die hij zelf aanstuurt”

“Optimus, omdat hij altijd wint.”

“Bumblebee eentje van weinig woorden!”

Van harte gefeliciteerd! Het enige wat je nu nog even moet doen is ons een mailtje sturen op het volgende e-mailadres: info@inthegame.nl. Zet hierin jouw naam en adresgegevens zodat we prijzen jouw kant op kunnen sturen.

Heb je niets gewonnen? Niet getreurd! Je kunt nog steeds mee doen met onze Baby Driver prijsvraag! Wees er snel bij want aanstaande donderdag sluit de deelname al. Als je niks van het laatste nieuws of natuurlijk prijsvragen wilt missen, volg je ons op Facebook!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek